Μπαρδον Έχεις δίκιοPaspartoo είπε:Οχι ετσι ομως. Δωστε σωστο feedback - μοντελο κινητου - εκδοση λειτουργικου - version προγραμματος και αν ποσταρει κανονικα στο retromaniax - καντε εδω ενα τεστ πχ.
Λες να είναι θέμα engine? Γιατί ΣΕ λέω ότι στην ΙΡΒ οι χαρακτήρες φαίνονται κανονικά.Paspartoo είπε:Αυτο εννοουσα status
status είπε:Μπαρδον Έχεις δίκιο Μοντέλο κινητού: iPhone 3G
Έκδοση iOS: 4.1
Έκδοση tapatalk 1.9.3
από εδώ: http://www.tapatalk.com/forum/showthread.php?t=1331No you do not have to change your boards encoding.
You must find in your server the folder mobiquo/include/ and edit the file vbulletin_common.php.
Find:
$str = @mb_convert_encoding($str,'HTML-ENTITIES','UTF-8');
and comment it like this:
//$str = @mb_convert_encoding($str,'HTML-ENTITIES','UTF-8');
or delete it.
Wally είπε:Μαριαννα εισαι ελαφρως θεα!
#) (...μέχρι τις άκρες των αυτιών μου!... )Shock είπε:Ελαφρώς από θέμα κιλών Έσκισες Μαριανάκι
Να 'σαι καλά, Herco μου - άρα από android + ios είμαστε εντάξει! Να ελπίσω ότι μάλλον θα είναι οκ και στα wp7!herco είπε:Παροτι κατα την συνδεση με το φορουμ αναφερει οτι η εκδοση του plugin μας ειναι outdated - και το διαβαζει αλλα και ποσταρει κανονικα.
Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
Θα δοκιμασει αμεσα ο Ηρακλης στο αγαπημενο του WP7 κινητο!D@redevil είπε:Να 'σαι καλά, Herco μου - άρα από android + ios είμαστε εντάξει! Να ελπίσω ότι μάλλον θα είναι οκ και στα wp7!
Lol! Παρακαλώ part, αλλά μην ευχαριστείς εμένα! Τα παλικάρια στο tapatalk που το βρήκανε!Kambia είπε:Επιτέλους θα πάψω να μεταφράζω tapatalk ευχαριστω part
Όπως είπα: Να ζήσω να το δω κι αυτό και τι στον κόσμο!Wally είπε:Θα δοκιμασει αμεσα ο Ηρακλης στο αγαπημενο του WP7 κινητο!