Προβλεπόταν ποτέ Sonic 3 ;

iliekater

RetroMasteR
Joined
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.391
Αντιδράσεις
211
Θυμάμαι πως όταν είχα Master System περίμενα να κυκλοφορήσει το Sonic 3 και για Master System . Τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ , οπότε και αγόρασα Mega Drive :p ! Ωστόσω , από τότε πάντα είχα την αποροία : προβλεπόταν ποτέ Sonic 3 για το Master System ;
 
Δεν θυμαμαι αλλα ουτε και ειχα ακουσει κατι για sonic 3 για master system. Ωστοσο υπαρχει τριτο αλλα και τεταρτο παιχνιδι στη κονσολα, χωρις απαραιτητα να συνεχιζουν απο τα προηγουμενα δυο, οπου επι της ευκαιριας ειναι ουσιαστικα καινουργια παιχνιδια και οχι φτωχες μεταφορες του mega drive.

Σαν τριτο παιχνιδι στη σειρα για το master system ειναι το Sonic chaos, που ειναι και πολυ καλο παιχνιδι. Τι γινεται ομως με το τεταρτο της κονσολας;

Τo παιχνιδι ειναι το sonic blast, το οποιο εκδοθηκε απο την θρυλικη tectoy Brazil οπου και κυκλοφορησε κυριως σε χωρες της λατινικης αμερικης. Το κυριως παει προς το οτι το ειχε φερει κανονικα και η zegetron στην Ελλαδα!

Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και πιστευω πως ειναι απο τα αδικημενα παιχνιδια της σειρας.. Να ξερεις πως αν ψαχνεις να το αγορασεις, ειναι πολυ σπανιο και ακριβο. Με κουτι και οδηγιες φτανει πολυ ευκολα πανω απο 50?!

sega06.jpg
Sonic_Blast_1.jpg


Αν ψαχνεις καλα παιχνιδια sonic γενικοτερα, ριξε καμια ματια και στα Sonic the Hedgehog Chaos, Sonic the Hedgehog Triple Trouble, Tails' Sky Patrol & Tails Adventure που κυκλοφορησαν για το game gear.
 
Getta Robo , σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Δεν γνώριζα για το Sonic Blast . Το Chaos το είχα και εγώ , αλλά θυμάμαι είχα μισήσει τα γραφικά του Sonic ! Έδειχναν πολύ άσχημα σε σύγκριση με τα Sonic 1 και 2 . Αλήθεια , η Zegedron υπάρχει σήμερα ;
 
Η πικρη αληθεια ειναι πως λογω της τεραστιας προετοιμασιας της sega για τα υπολοιπα μηχανηματα και παιχνιδια sonic, δεν δοθηκε η ιδια σημασια στο chaos οπως τα προγενεστερα αλλα και μεταγενεστερα sonic.. Σε γενικα πλαισια παντως δεν θα ελεγα πως ειναι καθολου κακο παιχνιδι ουτε κακη προσθηκη για συλλογη..

Για το sonic blast δες εδω: http://www.youtube.com/watch?v=gKf48VkxntE

Τελος, ναι η zegetron υπαρχει.. Φερνει παιχνιδια sega και konami καθως και κανει εισαγωγη gps. Δεν ξερω αν θα εχουνε ακομα το παιχνιδι αν το ψαχνεις απο αυτους..
 
Όχι , έτσι απλά ρώτησα . Ίσως να είναι και μία νότα νοσταλγίας !
 
Πίσω
Μπλουζα