Προγραμμα κατασκευης virtual Lego

circleag

RetroJunkie™
Joined
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.405
Αντιδράσεις
519
Σας ελειψαν τα Lego και θελετε να παιξετε,

σας επιασε κριση παλιμπαιδισμου και θελετε να ξανανιωσετε παιδι.....

Για αυτο το σκοπο υπαρχει το Lego Digital Designer...

Ενα προγραμματακι κατασκευης virtual (βιρτσουαλ) LEGO και μαλιστα δωρεαν! Μπορεις να το κατεβασεις από το επισημο σαητ, εχει ελαχιστες απαιτησεις και η σελιδα περιλαμβανει πληρη οδηγο χρησης.

http://ldd.lego.com/default.aspx»

[ame=[URL="http://www.youtube.com/watch?v=vBiN_yFKgno&eurl=&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=vBiN_yFKgno&eurl=&feature=player_embedded[/URL]]http://www.youtube.com/watch?v=vBiN_yFKgno&eurl=&feature=player_embedded

Ιστορικη Αναδρομη

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, τα LEGO είναι δημιουργία του Ole Kirk Christiansen ενως ξυλουργού από την Δανία που έφτιαχνε ξύλινα παιχνίδια. Η λέξη LEGO βγαίνει από την φράση leg godt που σημαίνει στα Δανικά (και αγύριστα) «καλό παιχνίδι», μπορεί να μεταφραστεί μάλιστα και στα ελληνικά από το ρήμα «λέγω» που σημαίνει συλλέγω/μαζεύω.

Υπάρχουν επίσης ειδικά πάρκα αναψυχής σε διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλα και στην Αμερική όπου είναι όλα φτιαγμένα από LEGO γνωστά ως LEGOLAND. Εκεί μπορείς να δεις από μινιατούρες και μακέτες γνωστών κεντρικών πόλεων και μνημείων μέχρι τρενάκια και συγκρουόμενα όλα φτιαγμένα από LEGO!

Τα LEGO είναι εδώ και 60 χρόνια πηγή έμπνευσης για βιντεοπαιχνίδια, έργα τέχνης ακόμα και μουσικά βίντεο και παραμένουν στις καρδιές όλων αυτών που είτε γνώρισαν τον μαγικό τους κόσμο μικρότεροι είτε τώρα στα γεράματα έκτισαν τον φανταστικό τους κόσμο τουβλάκι-τουβλάκι.

Καλες Κατασκευες :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα