Προσωπική συλλογή Marvel & DC comics

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

stayros

Moderator
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.839
Oλο ελεγα να το κανω κι ολο κατι τυχαινε και το αφηνα... :precry:

Ωσπου σημερα το πηρα αποφαση... :boss:

Κατεβηκα στο παταρι του μαγαζιου,τα βρηκα

τα φωτογραφισα και σας παρουσιαζω

την μικρη αλλα ταπεινη συλλογη μου

απο comics,crossovers,hardcovers κλπ.... :)

Μπορειτε να δειτε ολη την συλλογη πατωντας εδω :)

Ενδεικτικα σας βαζω μερικες φωτο...

ELEKTRA

http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=62087&d=1351081486[/img]"]
attachment.php

DAREDEVIL

http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=62088&d=1351081516[/img]"]
attachment.php

T
HE PUNISHER

http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=62086&d=1351081461[/img]"]
attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίος :) ... και βλέπω έχεις κι εσύ το καταπληκτικό MARVEL VAULT! :darkglasses:

Αυτο ειναι must για καθε ΜARVELfan Λορδε μου! :D

πολυ καλη συλλογη μπραβο!! κ γω φουλ πορωμενος ειμαι κ συλλεγω ασταματητα.. αλλα απο τοτε που σταματησε joe mad για μενα ο κοσμος των κομικ δεν ειναι πια ιδιος!!!!χαχα!!

wheeled warrior είπε:
πολυ καλη συλλογη μπραβο!! κ γω φουλ πορωμενος ειμαι κ συλλεγω ασταματητα.. αλλα απο τοτε που σταματησε joe mad για μενα ο κοσμος των κομικ δεν ειναι πια ιδιος!!!!χαχα!!
Το εχω παρατησει το αθλημα πλεον....

Και ο Joe Mad να σταματησε (αν και νεος ακομα)

υπαρχουν αρκετοι καλλιτεχνες για να δωσουν

ακομα πραγματα και φρεσκιες ιδεες.

Προσωπικα γουσταρω πολυ τον Jim Lee :headbang:

Tα σχεδια του δεν παιζονται.... :bow2:

Σταυρο ωραια πραματακια βλεπω.Και εγω συλλεγω κυριως DC αλλα και απο αλλες ανεξαρτητες οπως Image, Malibu, Avatar, Dark Horse, Northstar...

Deathshadow είπε:
Σταυρο ωραια πραματακια βλεπω.Και εγω συλλεγω κυριως DC αλλα και απο αλλες ανεξαρτητες οπως Image, Malibu, Avatar, Dark Horse, Northstar...
Φιλτατε Death οπως ανεφερα και παραπανω

το εχω αφησει το "σπορ" εδω και 1 με 1,5 χρονο.

Πηγαινε πολυ το μαλλι (comics,figures,statues...)

και δεν ελεγε...

Αλλα οπως ειδες πιο πολυ με MARVEL

παρα με DC "επαιζα". :D

Εγώ, θα ξαναπώ, ότι οι συλλογές σου είναι αξιέπαινες! :thumb:

Φαντάζεστε όλοι πού έπεσε το ματάκι μου, ε?! :biglaugh:

Νομίζω ότι πρέπει ν' αρχίσω κι εγώ σιγά - σιγά να μαζεύω μερικά τεύχη!.... Βαρέθηκα να με "τρέχουν" τα σάλια με τις συλλογές άλλων παιδιών! :(

πολύ ομορφη συλλογή... θα χρειαστώ αντικλέιδι λες ή και με λοστό θα κάνω δουλεια? :P

Αν και δεν είμαι πολύ φαν των υπερηρώων 2-3 δουλειές του Jim Lee που εχουν πέσει στα χέρια μου ήταν όντως πολύ καλές...

D@redevil είπε:
Εγώ, θα ξαναπώ, ότι οι συλλογές σου είναι αξιέπαινες! :thumb:
Φαντάζεστε όλοι πού έπεσε το ματάκι μου, ε?! :biglaugh:

Νομίζω ότι πρέπει ν' αρχίσω κι εγώ σιγά - σιγά να μαζεύω μερικά τεύχη!.... Βαρέθηκα να με "τρέχουν" τα σάλια με τις συλλογές άλλων παιδιών! :(
Μπορεις να αγορασεις απο το comicscave εφοσον μενεις θεσσαλονικη.Εκει εχουν παρα πολλα full sets σε αρκετα καλες τιμες.Μια φορα που ανεβηκα επανω πηρα ενα σκασμο πραγματα.

Πίσω
Μπλουζα