Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Έχω εγγραφεί κάμποσο καιρό στο forum και διασκεδάζω τον ελεύθερο μου χρόνο ταξιδεύοντας ,σε μερικά απο τα projects ανακατασκευών ή κατασκευών απο την αρχή, των μελών. Θα ήθελα να παραθέσω και εγώ το πρόβλημα μου ,επισυνάπτοντας μερικές φωτογραφίες από τα "μηχανάκια" μου. Το πρόβλημα που έχω είναι ο ήχος. Στην αρχή όταν το πήρα (Φλεβάρης του '15) ο ήχος ήταν βραχνός αλλά διακριτός και εφόσον δεν με κάλυπτε, το σκάλισα και εν τέλει δεν ακούγεται τίποτα. Έπειτα από πολύ διάβασμα και εδώ και στα αμερικανάκια, αποφάσισα να μην το ξαναπαλέψω και να ζητήσω βοήθεια απο κάποιον που γνωρίζει και εχει βαλει χέρι με επιτυχία σε τόσο παλιό μηχάνημα. Να έρθει, να το εκτιμήσει, και να κάνουμε αν και ότι γίνεται. Λοιπόν το φλίπερ όπως λέει και ο τίτλος είναι το eight ball deluxe του 1981 (έχει από τις πιο ωραίες βιτρίνες πιστευω το συγκεκριμένο ) και τα νανάκια δίπλα είναι ένα Pacman, ένα Tetris και το ακριανό είναι ηλεκτρονικό φλίπερ που δεν μου αρέσει και ψάχνω κάθετο παιχνίδι.
Προβολή συνημμένου 143968 Προβολή συνημμένου 143969 Προβολή συνημμένου 143967
Προβολή συνημμένου 143968 Προβολή συνημμένου 143969 Προβολή συνημμένου 143967