iliekater
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 223
Δυστηχώς καταλάθος χτύπησα έναν σκληρό δίσκο που είχα , ενόσω ήταν συνδεδεμένος . Πρόκειται για έναν Velociraptor 600 GB . Ήταν συνδεδεμένος εξωτερικά (e-sata) και κατά την απόθεση ενός βιβλίου την ώρα που δούλευε , τον πήρε στα πλάγια . Παρότι το χτύπημα δεν ήταν έντονο φαίνεται πως κάτι έπαθε , καθώς αργότερα παρατήρησα πως σε κάποιο αρχεία κόλαγε . Πρωτού σας διηγηθώ τα παρακάτω πρέπει να σας πω ότι σε εκείνο το στάδιο φαινόταν πως η συντριπτική πλειοψηφία των αρχείων ήταν μια χαρά (καθώς μόνο σε εκείνο το αρχείο παρατήρησα πρόβλημα) . Πήγα και έτρεξα το Quick Test με το Data Lifeguard Diagnostic της Western Digital και δεν έβγαλε πρόβλημα . Τι μου ήρθε μετά και πήγα και έκανα και το EXTENDED test ... Αφότου έτρεξε κάμποση ώρα , έβγαλε μύνημα πως υπάρχουν πολλά bad sectors και σταμάτησε . Εκεί πλέον όλα άλλαξαν ... Τώρα πια μετά βίας μπορώ να μπω σε μερικούς από τους φακέλους , ενώ τα περισσότερα αρχεία λείπουν και ούτως ή άλλως η πλοήγηση είναι αδύνατη σε όλα σχεδόν τα σημεία του .
Τώρα λέω να τρέξω το File Scavenger 3.2 στην "αργή" διαδικασία , αλλά δεν ξέρω πόση ώρα θα πάρει και τι θα γίνει . Εσείς μήπως έχετε καμία καλλύτερη ιδέα ;
Τώρα λέω να τρέξω το File Scavenger 3.2 στην "αργή" διαδικασία , αλλά δεν ξέρω πόση ώρα θα πάρει και τι θα γίνει . Εσείς μήπως έχετε καμία καλλύτερη ιδέα ;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: