Πρόβλημα με τον ορθογραφικό έλεγχο.

cloud

RetroAdept
Joined
31 Mαϊ 2012
Μηνύματα
871
Αντιδράσεις
109
Όποτε μπαίνω για πρώτη φορά στο φόρουμ, σχεδόν πάντα στον ορθογραφικό έλεγχο μου γυρίζει την γλώσσα στα αγγλικά.. Αποτέλεσμα, βλέπω όλα τα ελληνικά, δηλαδή το 98% του κειμένου, κόκκινο. Και για να κάνω κανονικό έλεγχο αναγκάζομαι να φτιάχνω κάθε φορά την γλώσσα.. Μετά θα την κρατήσει για λίγο, όμως αν κλείσω τον FF, η καμία φορά ακόμα και αν βγω από από το site, γυρίζει ξανά στα αγγλικά.

Τώρα δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι σε εσάς η σε εμένα, αλλά δεν έχω παρατηρήσει να γίνεται κάπου αλλού τόσο έντονα (Νομίζω ότι 1-2 φορές το έχει κάνει και σε ένα άλλο site, όμως δεν θυμάμαι σε ποιο.).

Μπαίνω από Ubuntu 11.04 και με FireFox 16.
 
Το φορουμ ΔΕΝ διαθετει ορθογραφικο ελεγχο. Προφανως εχει ο browser που χρησιμοποιεις. Αλλαξε γλωσσα ή απενεργοποιησε τον.
 
Wally είπε:
Το φορουμ ΔΕΝ διαθετει ορθογραφικο ελεγχο. Προφανως εχει ο browser που χρησιμοποιεις. Αλλαξε γλωσσα ή απενεργοποιησε τον.
Το ξέρω ότι είναι από τον browser! Όμως είναι περίεργο ότι μου συμβαίνει κυρίως εδώ.. Και πέρα από αυτό, είπα μήπως υπάρχει σε εσάς καμία λειτουργία που να "ρυθμίζει" αυτόματα τον ορθογραφικό έλεγχο του browser.

Και όπως είπα, αλλάζω γλώσσα, όμως μετά από λίγο θα την γυρίσει ξανά στα αγγλικά.

Και δεν μπορώ να τον απενεργοποιήσω γιατί τον χρειάζομαι..
 
Οχι η πλατφορμα δεν μπορει να αλλαζει τις ρυθμισεις του browser σου. Ειμαστε το RetroManiaX οχι ο HAL :)

Δοκιμασες με Chrome?
 
Wally είπε:
Δοκιμασες με Chrome?
Όχι, δεν το έχω δοκιμάσει.. Όμως και ακόμα και να είναι καλά, μάλλον δεν θα αλλάξω browser για αυτό το θέμα.. :p
 
Πίσω
Μπλουζα