Πρόβλημα με το Υoutube

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
431
Μήπως θα μπορούσατε να πείτε τη γνώμη σας και να έχω τη βοήθειά σας για την ανύπαρκτη αναπαραγωγή βίντεο του youtube στον υπολογιστή μου; Δεν παίζει ούτε ήχος ούτε εικόνα και στη θέση του βίντεο υπάρχει ένα μαύρο κενό. Ούτε κουμπάκια play έχει ούτε τίποτα. Αναβάθμισα το flash player αλλά τίποτα. Μπήκα με firefox και πάλι τίποτα. Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά.
 
Δεξί κλικ πάνω στην οθόνη του video

Επέλεξε το Settings

Απενεργοποίησε το hardware acceleration (τικ στο κουτάκι)

Λογικά τώρα θα παίξει... :)
 
Ευχαριστώ Ντινάκη, το θέμα ήταν τελικά απλό. Έπρεπε να διαγραφεί από τα προγράμματα η προηγούμενη έκδοση του flash player και να εγκατασταθεί η νέα μετά.
 
Dino, μετά απ'αυτό, αρχίνα να κολλάς μπρίκια! :p
 
Το'κανα κάτι φεγγάρια... Μετά ασχολήθηκα με τις μύγες...
 
"Πρόβλημα" με Youtube

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή καινούριο κόλπο του Youtube αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει τελευταία είναι ότι δεν αποθηκεύεται πια όλο το video όταν πατάς pause για να το δεις ολόκληρο χωρίς κολλήματα. Πολλά videos για διάφορους λόγους φορτώνουν αργά και η ταχύτητα του playback είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητα του loading με αποτέλεσμα πολλά κολλήματα για buffering. Αυτό που κάνω για να το αποφύγω, (εγώ και άλλοι 2-3 εκατομμύρια) είναι να πατάω παύση και να περιμένω να φορτώσει όλο το video πριν το βάλω να παίξει. Τώρα όμως δεν γίνεται αυτό, φορτώνει μόνο ένα πολύ μικρό μέρος και σταματάει.

Σε άλλα site δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα οπότε δεν πρέπει να φταίει το flash.
 
Δοκίμασε να καθαρίσεις τη cache.
 
Καθάρισα όλο το cache, ακόμα και τα temporary internet files αλλά το πρόβλημα παραμένει δυστυχώς.
 
Τασο επιβεβεωνω και γω αυτο που λες γιατι και σε μενα συμβαινει το ιδιο.Παραδοξως ομως ακομα και με την ελεινη δυαρα γραμμη που εχω στο χωριο μου δεν εχω κανενα προβλημα και κανενα κολημα για buffering κτλ.
 
Εδώ και κάμποσο καιρό έχει αλλάξει αυτό.Δεν μπορείς πλέον να κατεβάσεις ολόκληρο το βίντεο και να το δεις αργότερα. Από οτι κατάλαβα το έκαναν για λόγους bandwidth...
 
Οκ, ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Billy, ούτε εγώ έχω πρόβλημα συνήθως αλλά επειδή κατεβάζω πολύ πράμα ταυτόχρονα, ήταν αρκετά χρήσιμο για μένα. Τώρα φαντάζομαι ότι θα πρέπει να χαμηλώσω και άλλο το όριο του ... [edit].
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρόβλημα στο Youtube

Εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να κάνω κανένα comment στο youtube. Μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα "error try again". Σε πιο παλιά έκδοση του firefox portable που έχω καταχωνιασμένη δουλεύει. Οταν όμως μπαίνω με το main firefox browser δεν δουλεύει. Εκανα και το τελευταίο update. Έσβησα και όλα τα cookies... και πάλι τίποτα...
 
Δοκιμασε κανενα αλλο browser. Κατεβασε το Maxthon μηπως και σου κανει δουλεια.
 
Πρεπει να καταληξεις στο οτι εχει προβλημα ειτε το στησιμο των windows σου ειτε κατι που εχει μπει η εχεις βαλει ο ιδιος στον browser σου. Πριν λιγο καιρο ειχες αναφερει αυτο.

Δεν φταιει ο firefox ως firefox - κατι εχει εγκατασταθει ειτε σε αυτον ειτε στο λειτουργικο σου. Καθαρισε το με καποιον τροπο (και δεν εννοω τα cookies).
 
Τελικά βρήκα το πρόβλημα... Επειδή όπως είπα, στο παλιό firefox portable δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα έψαξα να βρω τι διαφορετικό έχω κάνει στην καινούρια έκδοση που έχω και είδα ότι στην καινούρια έκδοση είχα το download helper addon για να κατεβάζω videos από το youtube. Μόλις το έκανα disable τα comments λειτουργούν κανονικά.... Περίεργο γιατί το addon το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και δεν είχα πρόβλημα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαιρομαι που βρηκαμε τη λυση.
 
Πίσω
Μπλουζα