Πρόβλημα με υπηρεσία email [yahoo]

krem13

RetroNuts!
Joined
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.520
Αντιδράσεις
58
επειδή δεν κατάφερα να βρω κάτι στην υποστήριξη της yahoo ανοίγω εδώ το παρακάτω θέμα μήπως γνωρίζετε κάτι.

σήμερα διαβάζοντας την αλληλογραφία μου ανακάλυψα στο φάκελο των spam ένα email από τον εαυτό μου στα ισπανικά! (σύμφωνα με το google translate έλεγε για μία προσφορά δουλειάς,εντελώς αόριστης,με καλά χρήματα,ωράριο που εγώ ορίζω κλπ).

σκέφτηκα ότι αυτοί που το έστειλαν θα μου έκλεψαν των κωδικό πρόσβασης και θα έστειλαν email στον εαυτό μου οπότε έσπευσα να αλλάξω τον κωδικό μου για να μην ξανασυμβεί. λίγη ώρα μετά όμως ανακάλυψα ένα νέο spam σταλμένο πάλι από εμένα στον εαυτό μου,πάλι για προσφορά εργασίας αλλά αυτή τη φορά στα αγγλικά,με διαφορετική δομή και άλλο email επικοινωνίας για "παραπάνω πληροφορίες".

ξέρετε τι σημαίνει αυτό? έχω κολλήσει κάποιον ιό? υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης?

προς τους διαχειριστές: επειδή το παραπάνω λογαριασμό email που αναφέρω το έχω χρησιμοποιήσει για να γραφτώ εδώ,αν λάβετε κάποιο διαφημιστικό pm ή κάτι παρόμοιο από εμένα,σίγουρα δεν θα το έχω στείλει εγώ (αν και είναι ψιλοαπίθανο γιατί δεν νομίζω να ψάξουν για όλα τα site που είμαι μέλος).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καμια σχεση - ειναι ενας τροπος να καλυπτουν τον αποστολεα - δεν εχει γινει hack το email σου - αλλα γενικα να αλλαζεις τακτικα τα passwords απο παντου.
 
ευχαριστώ για τη διευκρίνηση! (και συγγνώμη για το εκτός θεματολογίας του φόρουμ thread)
 
Πίσω
Μπλουζα