Πρόβλημα με games για XBOX

SilverNorrin

RetroN00b
Joined
26 Ιουν 2010
Μηνύματα
3
Αντιδράσεις
0
Γεια χαρά σε όλους.

Έχω το εξής πρόβλημα: Τα περισσότερα(το 95%) των DVDs που "καίω" για XBOX είναι un-bootable! "Κρεμάνε" στην αρχή σε μια μαύρη οθόνη και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το XBOX δεν τα έχει καλά με τα Verbatim(η μάρκα που χρησιμοποιώ). Ή μήπως κάνω λάθος? Εσείς πια μάρκα χρησιμοποιείτε-προτείνετε?

Να σας πω ακόμα ότι έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά burning software, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει πάντα το ίδιο...fail! Αν όμως τα μεταφέρω με ftp δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Plz help!
 
Σε αυτό το forum αγοράζουμε τα παιχνίδια μας. Μπήκες σε λάθος μέρος. Εκτός του ότι ανακατεύεις burning software με FTP και το post σου μοιάζει με bot ή με μπεκρή. Ότι να' ναι...
 
Για το οτι κακώς αναφέρεται ίσως σε παράνομες κόπιες το δέχομαι. Ίσως να είναι και αντίγραφα ασφαλείας βέβαια...οκ να το "τραβήξουμε" ως είθισται το αυτάκι άσχετα με το τι κάνουμε και εμείς "καμιά" φορά. Οι απορίες όμως δεν συγχέονται και είναι λογικές..οι χαρακτηρισμοί που ακολούθησαν δεν αρμόζουν στο επίπεδο του φόρουμ.

Τα βέρμπατιμ πάντα τα είχα κορυφή για όλες τις "δουλειές" μου.Απλά είναι λίγο πιο τσουχτερά στην τιμή. Ποτέ δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα. Ίσως να δοκίμαζες μεταξύ +R και -R. Θυμάμαι επίσης και τα Ricoh οτι ήταν επίσης αξιόπιστα.
 
Εμ, στο αρχικό X-box παίζει κάτι τέτοιο;

(Δεν αναφέρεται πουθενά σε 360 X-box = x-box original ) .
 
Οι απορίες όμως δεν συγχέονται και είναι λογικές..οι χαρακτηρισμοί που ακολούθησαν δεν αρμόζουν στο επίπεδο του φόρουμ.
Λογικες δεν ειναι, οπως δεν ειναι λογικο και το αντικειμενο του thread το οποιο καλλιστα θα μπορουσε να ειναι το "Προβλημα με τις κοπιες που καιω για το ΧΒΟΧ" - το οποιο φυσικα δεν δινει καποιο "κακο" link - αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο σε σχεση με το αντικειμενο ή αν θες και με την ποιοτητα του φορουμ.

Αν τωρα θελουμε να μπερδεψουμε κατι , θα μπορουσαμε να μιλησουμε για εναν χρηστη που προσφερει πραγματικα στο φορουμ - σκαναροντας ρετροεντυπο υλικο (για το οποιο εχουμε αδεια φυσικα) με μια απορια του στυλ "γιατι δεν παιζουν οι κοπιες μου στο xbox" - εκει θα ειχαμε οντως μπερδεψει τα πραγματα και θα ριχναμε και το επιπεδο του φορουμ (για το οποιο πραγματικα κοπτομαστε καποιοι).

Μιας ομως και οι απαντησεις δοθηκαν - και απο σενα , και απο τον Wally - δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο, εκτος του αν η απαντηση "πες τα Jedah :D " θεωρειται οτι μειωνει το επιπεδο του retromaniax , να τη σβησω να τελειωνουμε.
 
H απαντηση μου προφανως εννοουσε τι ειδους δισκακια μπορει να διαβασει το XBOX το οποιο ειναι ενα καλο DVD player στο οποιο καλιστα θα μπορουσαμε να δουμε τα καλοκαιρινα μας μακροβουτια ή το γευμα που παρεθεσε προς τιμη μας η Σουηδικη Ομαδα Μπικινι... :)
 
Ευχαριστώ πολύ Wally και Fisherman για τις απαντήσεις σας. Όσο για τον Jedah, μάλλον εσύ είσαι "ό,τι να' ναι" και χρειάζεσαι επειγόντως κάποια βασικά μαθήματα υπολογιστών-software από τους προαναφερθέντες. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, άστο καλύτερα, γιατί αν κρίνω από την απάντηση σου το IQ σου είναι πολύ μικρό για να συλλάβει έστω και αυτά τα βασικά πραγματάκια :D Αντίο για πάντα.
 
Byezzzzzzz!!!!!!!!!!!!

(Θα μου εξηγήσει κανείς, μιλάμε για την αρχική κονσόλα; Έχω IQ φουντουκιού, δεν ξέρω να ανάψω το slim...... )
 
O Eνδιαφερομενος απεχωρησε,το θρεντ κλειδωνεται .
 
Πίσω
Μπλουζα