Alexia_gr
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Γεια σας και πάλι!
Βασικά για οποιον ξέρει να με διαφωτίσει. Έχω ένα προβληματάκι με το pc.
Εχθές βασικά έκανε 5-6 restart... έτσι από μονο του.
Σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με διαφορα τάσης... αλλα δεν το νομίζω.
Μετά σκέφτηκα μήπως είναι λόγο spyware/adware.
Έτσι έκανα restart σε safe mode αφού έκανα update antivirus και antispyware και "σκαναρισα" τα πάντα.
Το antispyware βρήκε 3 threats τα οποια καθάρισε.
Το antivirus δεν βρήκε τίποτα.
Έτρεξα και το System mechanic για γενικό system maintenance.
Μετά από αυτές τις ενέργειες μου, το pc τα κατάφερε για αρκετές ώρες να μείνει ανοιχτό και να μην ξανακάνει restart μέχρι και σήμεραααα.
Μου έκανε πάλι ένα restart πριν από μια ώρα.
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
Μην μου πει κανεις για μητρική και hardware γιατί από τότε που κάηκα με το χύλο φυσάω και το γιαούρτι.
Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι στις ρυθμίσεις στο my computer->properties->advanced κάτω από system failure έχω "ξεκλικαρει" το Automatically restart για να μου πετάξει μπλε οθονίτσα αν αντιμετωπίσει το σύστημα κάποιο error.
Αυτά....
Καμια ιδέα κανεις?![nervous :nervous: :nervous:](/styles/default/xenforo/smilies/xenforo/nervous.gif)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Βασικά για οποιον ξέρει να με διαφωτίσει. Έχω ένα προβληματάκι με το pc.
Εχθές βασικά έκανε 5-6 restart... έτσι από μονο του.
Σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με διαφορα τάσης... αλλα δεν το νομίζω.
Μετά σκέφτηκα μήπως είναι λόγο spyware/adware.
Έτσι έκανα restart σε safe mode αφού έκανα update antivirus και antispyware και "σκαναρισα" τα πάντα.
Το antispyware βρήκε 3 threats τα οποια καθάρισε.
Το antivirus δεν βρήκε τίποτα.
Έτρεξα και το System mechanic για γενικό system maintenance.
Μετά από αυτές τις ενέργειες μου, το pc τα κατάφερε για αρκετές ώρες να μείνει ανοιχτό και να μην ξανακάνει restart μέχρι και σήμεραααα.
Μου έκανε πάλι ένα restart πριν από μια ώρα.
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
Μην μου πει κανεις για μητρική και hardware γιατί από τότε που κάηκα με το χύλο φυσάω και το γιαούρτι.
Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι στις ρυθμίσεις στο my computer->properties->advanced κάτω από system failure έχω "ξεκλικαρει" το Automatically restart για να μου πετάξει μπλε οθονίτσα αν αντιμετωπίσει το σύστημα κάποιο error.
Αυτά....
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Καμια ιδέα κανεις?
![nervous :nervous: :nervous:](/styles/default/xenforo/smilies/xenforo/nervous.gif)
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: