Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
Λοιπον αλανια θελω μια βοηθεια.Εχω ανοιξη ενα θεμα πριν καιρο που ειχα σκοπο να τερματιζω παιχνιδια και να τα αναεβαζω στο Youtube και παραληλα στο θεμα.Δυο παιχνιδια μπορεσα και ανεβασα το Toki και το wonder boy in monsterland.Γρηγορα ομως το ολο θεμα με κουρασε γιατι ειχα τα εξης προβληματα.Εχω χρεισιμοποιηση πολλα προγραμματα οπως το Fraps που θεωρειται κορυφαιο η το camatasia studio και διαφορα αλλα και το τελικο αποτελεσμα ηταν παρα πολλα GB.Για να μπορεσω να το ανεβασω στο youtube επρεπε να το κοψω σε κομματια να το συμπιεσω και μετα να το ανεβασω.Μεχρι ομως να γεινουν ολα αυτα η ολη διαδηκασια επερνε ωρες ολοκληρες κατι που ηταν εξαιρετικα κουραστικο.Aσε που μεχρι να ανεβασω μετα τα 3,4 η 5 parts με την δυαρα γραμμη που εχω στο χωριο θα μπορουσα να ερθω στην αθηνα με τα ποδια και να ξαναγυρνουσα πισω.
Ζηταω λοιπον οποιο αλανι εχει εμπειρια απο τετοια θεματα να με πει καποιο προγραμμα εμπορικο η free δεν με νοιαζη αυτο που να καταγραφω το gameplay αλλα το τελικο αποτελεσμα να ειναι σε φυσιολογικο μεγεθος και οχι μιση ωρα βιντεο να ειναι 20 και 30 GB.Και αν χρειαζεται και καποιο προγραμμα για συπιεση μετα το αρχικο της καταγραφης να αναφερθει και αυτο.
Ζηταω λοιπον οποιο αλανι εχει εμπειρια απο τετοια θεματα να με πει καποιο προγραμμα εμπορικο η free δεν με νοιαζη αυτο που να καταγραφω το gameplay αλλα το τελικο αποτελεσμα να ειναι σε φυσιολογικο μεγεθος και οχι μιση ωρα βιντεο να ειναι 20 και 30 GB.Και αν χρειαζεται και καποιο προγραμμα για συπιεση μετα το αρχικο της καταγραφης να αναφερθει και αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: