Πρόταση για ενότητα "80s Lifestyle"

mastoras

Retro Member
Joined
14 Ιουν 2007
Μηνύματα
157
Αντιδράσεις
36
Σκέφτηκα πως ίσως θα μπορούσε να υπάρχει μια ενότητα με θέμα "Retro Διατροφή". Και το σκέφτηκα αυτό διότι έχω βρει τουλάχιστον τέσσερα διάσπαρτα threads πάνω στο θέμα στο φόρουμ "Γενικά".

Όμως κατόπιν προσπάθησα να βρω που θα μπορούσε να ενταχθεί μια τέτοια ενότητα, και ομολογώ πως δεν ξέρω. Αναρρωτιέμαι λοιπόν μήπως θα βοηθούσε να υπήρχε μια κεντρική ενότητα στο φόρουμ με θέμα "80ς Lifestyle", όπου εκεί θα μπορούσε να ενταχτεί η μόδα (ντύσιμο, χτένισμα, κλπ), το φαγητό, οι σχέσεις, τα πάρτι, ακόμα και η ζωή στο σχολείο κλπ. Νομίζετε πως θα ωφελούσε;
 
Φυσικά και θα ωφελούσε, για να συνηθίσουμε στην ιδέα οτι έχουμε φάει τα μισά χρόνια και οτι μας έχουν μείνει άλλα τόσα "ενεργά" χρόνια (ελπίζω) :confused:

......

............

.................

Νομίζω οτι θα το ρίξουμε στο αλκοόλ :beerz:

...................

.....................

..........................

.............................:down:

Εχω πίξει κιόλας...........Δεν θα ξαναμπώ στο θέμα !!!! :nono:
 
Συμφωνώ απόλυτα !

Να δημιουργηθεί η ενότητα, πάραυτα !
 
Καθόλου κακή η ιδέα σου μάστορα! :thumbup:

+1 κι απο μένα ;)
 
+1

Τελικά και εγώ θα δώσω θετική ψήφο, γιατί..........

......."Μπλεκ, DISCO μπάλα με SAMANTHA FOX, Opel Kadett και Video Tapes με Ταμτάκο" :biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Κανεις δεν διαφωνει με την ιδεα αυτη και εχει ξαναπεσει στο "τραπεζι" καμποσες φορες στο παρελθον. Ο ΑΕΟΝ εχει στα χερια του λιστα με προσθηκες/αλλαγες/μεταφορες που την περιλαμβανουν και φανταζομαι οτι στην πρωτη ευκαιρια θα αλλαξει αρκετα η μορφη του forum.
 
OK, άρα περιμένουμε τον ΑΕΟΝ να γυρίσει από τις διακοπές του, και συζητάμε τότε τις λεπτομέρειες.
 
Παίδες, γύρισα σήμερα από μερικές ημέρες εκτός γραφείου :wave: και παρατηρώ στασιμότητα στο θέμα αυτό. Υπάρχει φως στο τούνελ; :1zhelp:
 
Πίσω
Μπλουζα