Πρόταση για feedback αγγελιών...

ambu_dare

RetroMasteR
Joined
19 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.278
Αντιδράσεις
54
Πρόσφατα απέκτησα κάτι από μία αγγελία του φόρουμ και διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να δώσω feedback για το μέλος με το οποίο είχα την επαφή. Το έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν όπου πάλι ήθελα να ευχαριστήσω κάποιο μέλος για κάτι που προμηθεύτηκα. Όντας κλειδωμένες οι αγγελίες, δεν έχω την δυνατότητα ούτε ευχαριστώ να πω για να γνωρίζουν και τα υπόλοιπα μέλη για το εάν το πρόσωπο που πουλάει ή αγοράζει κάτι είναι από τα άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε ή θα ήταν καλό να αποφύγετε οποιαδήποτε σχέση μαζί του... :D

Το έχω δει και σε άλλα φόρουμ και διαπιστώνω ότι είναι απλό, λειτουργικό και με μία ματιά μπορεί κάποιος να διαπιστώσει εάν αξίζει τον κόπο να έχει μία συναλλαγή με κάποιο άλλο μέλος, είτε αγοράζει - είτε πουλάει κάτι. Υπάρχουν πολλών ειδών λύσεις με τις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Α) άμεσο feedback με απάντηση στην ίδια την αγγελία από τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο (αγοραστής & πωλητής)

Β) ξεχωριστό θέμα (thread) όπου όλα τα μέλη απαντάνε για τις διάφορες αγγελίες (αγοράς ή πώλησης)

Γ) ξεχωριστό θέμα (thread) όπου συλλέγονται και απαριθμούνται συνολικά οι θετικές ή τυχόν αρνητικές αξιολογήσεις ανά μέλος αλφαβητικά.

ένας συνδυασμός του Α με το Γ ή του Β πάλι με το Γ θα ήταν μία όμορφη - απλή λύση.

Επίσης, πάλι για την ενότητα αγγελίες... υπάρχει η δυνατότητα οι κλειδωμένες αγγελίες (που έχουν λήξει) να προωθούνται στο τέλος της λίστας της ενότητας ώστε να μην προκαλούν σύγχυση στα μέλη, ή να δημιουργηθεί μία υποενότητα ΑΡΧΕΙΟ όπου θα μεταφέρονται εκεί;

Ευχαριστώ
 
Εξαιρετική πρόταση! :thumbup: :thumbup:

Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να γίνει μια τέτοια κίνηση μέσα στο φόρουμ...
 
Κύριοι θα σας απογοητεύσω...

Παρότι η ιδέα του Ambu φαίνεται καλή, θεωρούμε οτι θα αποτελέσει κατα μεγάλο ποσοστό πεδίο τριβών και άσκοπων αντεγκλήσεων, πράγμα που αντιτείθεται απο μόνο του στους κανονισμούς του GRM.

Το κομμάτι των αγγελιών, πήρε την μορφή που έχει σήμερα ακριβώς (2 ποστ και τέλος) για να σταματήσει ο θόρυβος που γινόταν παλιότερα γύρω απο αυτές, οι άσκοποι καβγάδες αλλα και τα υπερβολικά ποστς σε ένα section στο οποίο δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθούν οι πληροφορίες που "πέφτουν".

Εκτός αυτού, όπως έχουμε πεί και παλαιότερα, δεν θέλουμε σαν φόρουμ καμμία ανάμειξη στο τί γίνεται μεταξύ των μελών όσον αφορά το θέμα των αγγελιών. Άλλωστε η σύμπτηξη τους και η νέα πολιτική δείχνει οτι το κομμάτι "Αγγελίες" είναι ένα αναγκαίο κακό για το φόρουμ και όχι κάτι που θα θέλαμε να προωθήσουμε.

Ελπίζω να σας φώτισα. ;)
 
ΟΚ για την πρώτη πρόταση, αλλά νομίζω ότι το παρακάτω και εφικτό είναι να γίνει και θα κάνει και πιο τακτοποιημένη τη συγκεκριμένη ενότητα.

ambu_dare είπε:
Επίσης, πάλι για την ενότητα αγγελίες... υπάρχει η δυνατότητα οι κλειδωμένες αγγελίες (που έχουν λήξει) να προωθούνται στο τέλος της λίστας της ενότητας ώστε να μην προκαλούν σύγχυση στα μέλη, ή να δημιουργηθεί μία υποενότητα ΑΡΧΕΙΟ όπου θα μεταφέρονται εκεί;
 
Αυτή τη στιγμή οι αγγελίες που κλείνουν,διαγράφονται την επόμενη ημέρα.

Αν οι admins δώσουν το Ο.Κ,θα μπουν σε ξεχωριστή ενότητα-αρχείο..

(αν και θα μου επιτρέψετε να πω ότι δε βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο..)
 
Χμμ... τώρα το πρόσεξα αυτό που λες Μάνο ότι διαγράφονται οι αγγελίες, νόμιζα ότι απλά κλειδώνονταν.

Άρα μάλλον συμφωνώ μαζί σου τελικά πως δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρονται αλλού.
 
Πίσω
Μπλουζα