Πρόταση περί "Προσφατων θεμάτων" αρχικής σελίδας του forum..

Dimitrios

RetroWannaBe
Joined
11 Σεπ 2009
Μηνύματα
94
Αντιδράσεις
7
Κατ αρχάς να πώ πως δεν βρήκα παρόμοιο θέμα...επι της ουσίας τώρα..

Άν και έχει σχετικά λίγο καιρό που ξέρω αυτό το forum (άσχετα άν έκανα πρόσφατα εγγραφή-το διαβάζω και το έχω λατρέψει αυτό το διάστημα) με "χαλάει" πάρα πολύ η πολύ μικρή λίστα "δημοσίων θεμάτων" στην αρχική σελίδα...

Μιλάμε για μία λίστα με τα πέντε (5) μόλις ποιό πρόσφατα θέματα που έχουν "αναρτηθεί". Θεωρώ ότι είναι ελάχιστα και πολύ δυσανάλογα σε σχέση με τον όγκο των θεμάτων που περιέχει το forum, καθώς εξαιτίας των τόσων πολλών θεμάτων, ένας χρήστης που δεν έτυχε να μπεί στο forum μια μέρα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το θέμα αυτό θα "θαφτεί" και πολύ πιθανόν φυσικά να μη δεί τη δημοσίευση παρά μόνο ύστερα απο αρκετό καιρό!

Αυτονόητο είναι να πώ, πως δεν θεωρώ καθόλου μα καθόλου πρακτικό,κάποιος να κοιτάει τις ημερομηνίες ένα ένα τα θέματα για να δεί άν έχει post-αρει κάποιος χρήστης σε κάποιο θέμα.

Συνοψίζοντας για να μη πολυλογώ, θεωρώ πως τα "δημόσια θέματα" είναι ανάγκη να αυξηθούν διότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι λίγο μετά τη δημοσίευσή τους, είναι "καταδικασμένα" να "θαφτούν" γρήγορα! Εξάλλου έχω παρατηρήσει και σε άλλα forum που είναι "γραμμένα" με το ίδιο πρόγραμμα που φτιάχτηκε και το retromaniax, τα δημόσια θέματα είναι πάρα πολλά βοηθόντας έτσι το χρήστη να μην είναι stand by κάθε λίγο και λιγάκι για να δεί τι καινούργιο έχει γραφτεί.

Ελπίζω να μη κούρασα περιμένω απάντηση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επελεξε:

Βοηθηματα->Σημερινα Μηνυματα

ή

Νεα Μηνυματα

(Βρισκονται πανω δεξια) και το προβλημα σου λυθηκε! ;)

Τα Προσφατα Θεματα που εχουμε στην αρχικη σελιδα ειναι 5 για να βρισκονται σε χωροταξικη ισορροπια τα υπολοιπα sections. Δεν μπορουμε να βαζουμε εκει τα 70-100 φρεσκα οπως καταλαβαινεις
 
Πίσω
Μπλουζα