Πρόταση στον τομέα 'Παιχνίδια'

makisimos

RetroMasteR
Joined
8 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.516
Αντιδράσεις
154
Λόγω της αγάπης μου στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και λόγω της αρκετά δυναμικής συμμετοχής μου σε πολλά thread εκεί, παίρνω τον λόγο για να μιλήσω εξ ονόματος πολλών, ότι θα θέλαμε να δημιουργηθεί ένα thread ξεχωριστό που θα αναφέρεται σε ανταλλαγές παιχνιδιών..!!! Μην ξεχνάτε ότι είναι παράδοση, από μικροί που ήμασταν να κάνουμε ανταλλαγές στα παιχνίδια, και νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τομέας ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ είναι ο κατεξοχήν βασιλιάς της ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ..!!!!!! Δεν έχει σχέση με χρήματα και με τίποτα κερδοσκοπικό, απλά όπως όταν ήμασταν παιδιά , ότι είχαμε διπλό ή κάτι δεν το θέλαμε και προτιμούσαμε κάτι άλλο, έτσι κι εδώ βλέπω μια τάση από πολλούς να γίνουν ανταλλαγές απλά δεν ξέρει ο ένας για τον άλλον τι χρειάζεται..!!!!!

Θεωρώ ότι θα ήταν ενδιαφέρον και δημιουργικό να βοηθήσετε να αποκτήσουμε μια συνήθεια που την είχαμε παιδιά και νομίζω ότι από μόνο του αυτό θα είναι το πιο σπουδαίο thread στο πιο κατάλληλο μέρος, τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..!!!!

Θα αποτελεί από μόνο του ένα ακόμη παιχνίδι...!!

Σας ευχαριστώ...!!!
 
πολύ καλή πρόταση +1000000:cool: να δούμε τη θα πουν η mod:sweat:
 
Οχι, φανταζεστε δηλαδη το ύφος των περαστικών οταν θα βλέπουν δυο 30αρηδες ή 40ηδες να ανταλλάζουν Playmobyl ή Φωτηνούληδες μεταξύ τους σε καποιον σταθμό τρενου ή λεωφορειου??:nervous:

Πέρα απο την πλάκα ομως, συμφωνω με τον makisimo.
 
Αχαχαχαχαχα! Πολύ μ' άρεσε το σκηνικό που λέει ο Imgema! Πέρα, από τα αστεία, κι εμένα μ' αρέσει σαν ιδέα, αν και θα μπορούσε μία τέτοια ενότητα να αφορά κι άλλα πράγματα εκτός των παιχνιδιών..
 
προτεινω ενοψει μουντιαλ ,οταν με το καλο βγουν τα πανινι,να διοργανωθει τουρνουα για χαρτακια,σε δημοσιο χωρο φυσικα.

Θα μας βγαλουν στα καναλια.. :D :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το 2008 στο ευρο της αυστριας-ελβετιας γινόταν αυτό με παιδάκια άλλα παρόν ήταν και η γονείς.... που δίναν οδηγίες. :cool:
 
ασε..εγινα ρεζιλι μεσα στο ψιλικατζιδικο,οταν ηρθε ο 8χρονος γιος ενος φιλου, με ενα πακο στα χερια και μου λεει"αλλαζεις..;" με ειχε δωσει στεγνα ο (παλιος συμμαθητης) ψιλικατζης... :D :D
 
χαχαχαχαχχα γαμω τα σκηνικα
 
συμφωνω απολυτα,μιας και εχω πολλα παλαια παιχνιδια για να δωσω και τα περισσοτερα ειναι σφραγισμενα!!!οσοι πιστοι λοιπον ας προσελθουν!!χαχα
 
Έχει παρθεί καμιά απόφαση σχετικά με το αίτημα αυτό??? :D
 
Πίσω
Μπλουζα