Πως έγραφαν στα 80ς.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Shock
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Shock

Retired Admin
Αντιδράσεις
237
Σήμερα έχουν dual core υπολογιστές με 4 Gigs, διπλά monitors και επληκτικά προγράμματα όπως Pro Tools, Nuendo, Cubase. Τότε ήταν πιο απλά τα πράγματα.

Ο νεαρός είναι ο ιδρυτής των Yazoo, depeche mode και erasure. Δείτε με τι έγραφε.

Εμένα μου άρεσε θυμάμαι κάποτε μια παρουσίαση που είχε κάνει το βρετανικό "smash hits" στο στούντιο του Adamski... εκεί να δεις synth και καλώδια...

E studio είναι λογικό! Δείτε και τους παλιούς τώρα

Πω πω.... και εγώ χαιρόμουν όταν μπορούσα πια να παίξω με ευκολία το pop - corn στο τότε Yamaha μου PSR -37 (ακόμα υπάρχει και μάλιστα στο κουτί του). Μετά το γύρισα στο πιάνο....

Ποιός θα μπει στον κόπο να μου εξηγήσει στο δεύτερο clipaki που παραθέτει ο φίλτατος Shock πώς λειτουργούν "τα τσαντάκια" που κρέμονται από τους ώμους του κυρίου (π.χ. στο 1.10 ή στο 2.27); Εκτός από το προφανές ... ότι παίζουν μουσική. Θέλω να πω, επεξεργάζονται τη μουσική που παίζει εκείνη τη στιγμή, είναι από πριν κάτι γραμμένο; Ελπίζω να έγινα κατανοητή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας

caprice είπε:
Ποιός θα μπει στον κόπο να μου εξηγήσει στο δεύτερο clipaki που παραθέτει ο φίλτατος Shock πώς λειτουργούν "τα τσαντάκια" που κρέμονται από τους ώμους του κυρίου (π.χ. στο 1.10 ή στο 2.27); Εκτός από το προφανές ... ότι παίζουν μουσική. Θέλω να πω, επεξεργάζονται τη μουσική που παίζει εκείνη τη στιγμή, είναι από πριν κάτι γραμμένο; Ελπίζω να έγινα κατανοητή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας

Νομίζω οτι είναι κάτι σαν mini synthesizer/sampler δηλαδή στο μέγεθος σαν μικρή πλατφόρμα synthesizer που πατώντας κουμπιά τα οποία προγραμματιζαν έβγαζε διαφόρους ήχους

και έκαναν music samples και voice tracker mixes και λειτουργούσε και με μπαταριές αλλα και πάνω στην κιθάρα.

Μερικά γνωστά τέτοια μαραφέτια ήταν το TR 606 της Roland και το Failight CMI Series-II.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα