Πως θα ξερετε αν το game τρεχει στο PC σας.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.619
Πολυ απλα μπαινετε σε αυτο το site και διαλεγετε παιχνιδι .

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

What it does

This site provides a One-Click solution that looks at your computer's hardware and system software to determine whether or not your current system can run a product. Each of your computer's components is evaluated to see how well it meets the minimum and recommended requirements for specific products. Recommendations are made on how to update or upgrade each component which does not meet the listed requirements. Sometimes, a simple, free software download is all that is needed. Sometimes you'll find that you need a different video card to fully experience what the game has to offer

Κάτι μου λέει ότι αυτό το site έχει χιλιάδες επισκέπτες ημερησίως :D

Πολύ εντυπωσιακό AARDVARK!

Thanks!!! :thumb:

Αναρωτιέμαι δεν θα έπρεπε να αντιδράσει το Firewall μου στο scanning;;;: :nervous:

Turrican είπε:
Αναρωτιέμαι δεν θα έπρεπε να αντιδράσει το Firewall μου στο scanning;;;: :nervous:
Turrican, Java application τρέχεις! Αυτό απαιτεί έγκριση από τον χρήστη. Στο Firefox τουλάχιστον με ρώτησε ξεκάθαρα αν θέλω να το τρέξω.

Αν απαντήσεις θετικά, από εκεί και πέρα το Java app τρέχει χωρίς περιορισμό. Το κενό ασφαλείας εδώ θα είναι η θετική σου απάντηση, αν δεν σκέφτηκες καλά πριν την δώσεις και δεν εξέτασες τα πιστοποιητικά που είχε.

Το δε Firewall ευλόγως αφήνει τον browser και/ή την Java να κάνουν ότι θέλουν, μια και γενικά είναι εφαρμογές που πρέπει να περνάνε από τον Firewall για να έχεις σωστό browsing. (αν και το "αυστηρά" σωστό rule setting θα πρέπει να περιορίζει αρκετά ακόμα και αυτά, κάτι πάντως που δεν κάνουν όλα τα firewalls-και ακόμα και όσα το κάνουν θέλουν πολύ σκέψη στην ρύθμιση τους)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση Maddog! :thumb:

Πίσω
Μπλουζα