Πώς ήταν διακοσμημένο το εφηβικό μου δωμάτιο ;

παντα ηθελα να εχω στο δωματιο μου μπασκετάκι με πλαστική μπάλα αλλά ποτε δεν απέκτησα...ποτε δεν ειναι αργα όμως!!!

:)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω ειχα δικο μου ξεχωριστο δωματιο απο τις δυο αδελφές μου και ηταν ως εξης: είχε ενα ωραιο ξυλινο ημιδιπλο κρεβάτι,ενα γραφειο βιβλιοθηκη,δυο παλιά μπαούλα,την ντουλαπα,και μια πολυθρονα.ΠΑΝΤΟΥ υπηρχαν σημαιες και κασκολ της ΑΕΚΑΡΑΣ..η μανα μου είχε φροντισει να βαλει σεμεδακια παντου(ακομα και στο πικαπ μου!)...Γενικα το δωματιο μου ειχε πολλα βιβλία και χαρτούρα.Το μονο αξιας μεσα στο δωματιο μου ήταν η παιχνιδομηχανή ATARI που ειχα
 
spirtoulis είπε:
http://www.newsone.gr/ellada/925537-oi-35-tha-xetrelathoyn-pos-etan-ta-ephebika-domatia-te-dekaetia-toy-90-photoΣχετικό θέμα με φωτογραφίες από εφηβικά δωμάτια της δεκαετίας του 90. Αξίζει να το δείτε.
Ναι...ειχα δει εφηβικό δωματιο στο οποίο ήταν με αφισες καλυμμένοι οι τοιχοι (αλλά οχι και το ταβανι!) οπως το δωματιο του νεαρού στο θεμα που καταχωρηθηκε...έτσι ειχα κάνει κι εγω τον ένα τοιχο επάνω από το κρεβατι μου κάποτε...
 
Ε καλά ορισμένοι το παράκαναν πια!!
 
Εμένα μου άρεσαν (δε ξέρω όμως αν το έκανα ποτέ εγώ) τα "φορτωμένα" δωμάτια του τύπου με τους Megadeth και του μαυρουλη με τις αφίσες του MJ σε όλη την αριστερή μεριά του τοίχου..
 
Δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο,καμία αλλαγή σε σχέση με το παιδικό μου δωμάτιο.Ήταν γεμάτο με playmobil.Απλά η διαφορά ήταν ότι είχα προσθέσει cd-player και θήκη για cds.Αφίσες δεν είχα.Ούτε και γραφείο.Στο κρεβάτι μου διάβαζα συνήθως.

Off topic : πιο παλιά ως παιδάκι είχα κολλημένη πάνω από το κρεβάτι μου μία αφίσα με τον MAX όπου κόλλαγες αυτοκόλλητα της ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ.
 
Είχα κοινό δωμάτιο με την αδελφή μου στα παιδικά και πρώτα εφηβικά μου χρόνια. Από το 1970 η αδελφή μου κατασκεύασε από χρωματιστές κόλλες γλασέ  μεγάλα γράμματα στο στυλ της γραφής των χίπις που σχημάτιζαν τις λέξεις Love Peace Freedom (Woodstock γαρ!) και τα κόλλησε σε τρεις σειρές στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι της.  Πάνω από το δικό μου είχα κρεμάσει τη φωτογραφία του αεροπλάνου (τι άλλο!) Douglas Dakota που έκοψα από το κουτί που είχε μέσα το συναρμολογούμενο της Airfix. 

[SIZE=11pt]Από το 1965 πάντως στο δωμάτιό μας δέσποζε η βιβλιοθήκη που γινόταν και γραφείο στο μεσαίο ντουλάπι κάτω από τη βιτρίνα. Κατασκευή από φορμάικα σε μαραγκό της γειτονιάς. Αθάνατη κατασκευή, την έχω ακόμα σε χρήση. Στο ντουλάπι του γραφείου υπάρχει ακόμα κολλημένη από το 1969 κάρτα με τους τρεις αστροναύτες του [/SIZE][SIZE=11pt]Apollo[/SIZE][SIZE=11pt] 11, καθώς επίσης φιγούρες Ντόναλντ και Μίκυ που έκοψα και κόλλησα, δεν θυμάμαι από που.[/SIZE][SIZE=11pt] [/SIZE]

1.jpg

2.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα