Πώς να κλείσω το Connection Tray ;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας iliekater
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

iliekater

RetroMasteR
Αντιδράσεις
223
Συχνά μου κολάει το modem μου οπότε και πρέπει να περάσει κάμποση ώρα μέχρι να μπορέσει να προσπαθήσει από μόνο του να συνδεθεί . Ωστόσω έχουν συμβεί μερικές φορές που κολάει για τα καλά και δε γίνεται τίποτα . Να σημειώσω εδώ πως δεν έχει νόημα να κάνω διακοπή σύνδεσης διότι τζάμπα το κάνω , μιας και το εικονίδιο κάτω δεξιά που δείχνει τις δύο οθόνες παραμένει χωρίς να σβήσει .

Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν που κολάει για τα καλά , ο μόνος τρόπος για να το συνεφέρω είναι να κάνω επανεκίνηση του υπολογιστή . Μάλιστα , όταν ο υπολογιστής πάει να σβήσει , μου βγαίνει ένα μύνημα ότι το Connection Tray δεν ανταποκρίνεται και όσο και αν περιμένω δεν κλείνει , παρά πρέπει να πατήσω το κουμπί "Τερματισμός" για να κλείσει .

Γι'αυτό λοιπόν ρωτάω , μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσω το Connection Tray από μόνος μου χωρίς να αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση ; Έχω ψάξει στο παράθυρο που εμφανίζεται πατώντας Alt + Ctrl + Del , αλλά δεν το βρίσκω ούτε στα στα Προγράμματα ούτε στις Επιδόσεις ...

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ;

Έτσι για την ιστορία , το modem μου είναι ένα BaudTec που το δείνει ο ΟΤΕ στο CONEX .

Μια συμβουλή.

Κάνε ένα καλό στον εαυτό σου και πέτα αυτό το αίσχος το bourdatec. Το έχω κι εγώ και είναι σε ένα συρτάρι. Για να του κάνω port forwarding έφτυσα αίμα, δεν λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί, κάνει του κεφαλιού του και γενικώς είναι παντελώς αναξιόπιστο.

Πάρε κάτι σε Netgear ή Speedtouch για να ξενοιάσεις μια και καλή.

Δοκίμασες το πολύ απλό να πατήσεις το κουμπάκι που έχει στην πίσω πλευρά (νομίζω δίπλα από την κεραία) και να το κλείσεις από εκεί; Μετά από λίγο, άνοιξε το ξανά και άστο να συνδεθεί μόνο του με τις ρυθμίσεις που έχει αποθηκευμένες. Εάν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα, δοκίμασε να το αφήσεις σβηστό - εκτός πρίζας για κάνα διήμερο... όσο και να σου φαίνεται περίεργο, προβλήματα με το WiFi του που είχε ο αδελφός μου, λύθηκαν ως δια μαγείας με αυτό τον τρόπο. Πάντως από την μικρή επαφή που είχα μαζί του, ένα θα σου πω: "μηχάνημα του διαβόλου" όνομα και πράγμα. :D

Κουμπάκι ; Χα χα χα ! Κουμπάκι ! Αυτό το σκουπίδι δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες ! Πάντως , και εγω αυτό που λέτε εσείς πιστεύω και συγκεκριμένα για να το δίνει ο ΟΤΕ πρέπει να είναι πολύ της πλάκας . Τέλος πάντων , θα δούμε ... Πάντως το καταραμένο το Connection tray πώς μπορώ να το κλείσω ;

Σκουπίδι από τα λίγα το Baudtec.....

Ξεφορτώσου το αύριο κιόλας και προμηθεύσου κάνα Netgear,Linksys ή,ακόμη καλύτερα,Zyxel.....

(εντάξει,δε θα πω Cisco γιατί εκεί το "μαλλί" πάει ψηλά.....)

Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι μιλάω για modem , όχι για router .

Αν είναι USB, βγάλτο και ξαναβάλτο!

ή καλύτερα...βγάλε το ...και πάρε ένα router... και με σύνδεση στην καρτα δικτύου...όχι usb και βλακείες! :D

Εμένα μου έχουν πει ακριβώς τα αντίθετο για όσο αφορά την κάρτα δικτύου / USB !

Πάντως , έχω ήδη δοκιμάσει το βάλτο - βγάλτο από τη θύρα . Δεν πιάνει , άπαξ και τού'ρθει το .... κολάει για τα καλά ...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όχι ρε iliekater,τι πράγματα είναι αυτά που σου λένε ;;;:eek: :eek: :eek:

Eίναι πασίγνωστο ότι η ethernet σύνδεση είναι απείρως προτιμότερη της USB....!!!

(μη φτιάξω κάνα poll τώρα,για του λόγου το αληθές ! :D :D :D )

manos426f είπε:
Όχι ρε iliekater,τι πράγματα είναι αυτά που σου λένε ;;;:eek: :eek: :eek:
Eίναι πασίγνωστο ότι η ethernet σύνδεση είναι απείρως προτιμότερη της USB....!!!

(μη φτιάξω κάνα poll τώρα,για του λόγου το αληθές ! :D :D :D )
Ασε...γιατί τα τελευταία poll...ανάποδα μας βγαίνουν Μάνο! Φυσικά και η κάρτα δικτύου είναι η σταθερότερη! Μην το σκεφτείς κάν να χρησιμοποιήσεις USB φίλε μου... σου μιλάω σαν υπεύθυνος τεχνικού τμήματος εταιρείας... οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις κάθε μέρα! Η λύση πάντα είναι ένα καλό Router...και αν δεν υπάρχει ήδη στο PC και μία κάρτα δικτύου!

XM!!! βλέπω διαφοροποίηση στις απόψεις... ένα μόνο θα σας πω...

USB :banghead: :shake: :cry: :precry: :sweat: :brick: :dribble:

Ethernet :thumb:

Πάντως , μιας και το έφερε η κουβέντα , τι συγκεκριμένα κάνει καλλύτερα η θύρα Ethernet ;

Πίσω
Μπλουζα