Π.Α. μέσα 80' ...(110 ρε!!!)

Alucard

RetroMasteR
Joined
15 Αύγ 2006
Μηνύματα
1.312
Αντιδράσεις
476
την ειχα δει παλια κατα τα τελη του 80 οταν ζουσα με πτηση και στατικα μοντελα ...παρα πολυ καλη σειρα που δειχνει ολο το φασμα της πολεμικης αεροποριας και οχι μονο ,καθως στα πρωτα επεισοδια παρουσιαζεται ο αερομοντελισμος οπως και η ανεμοπορια στην ελλαδα οταν ηταν στα πανω της.ιδιαιτερο ενδιαφερον εχει η αναφορα στο κεντρο αεροπορικης τακτικης και ιδιαιτερα στο ΣΟΤ το οποιο ειναι αντιγραφο του topgun!!!

εχω την εντυπωση και εχω εικονα για τους χειριστες της ΠΑ λογω επαγγελματος ,οτι της 10ετιας 70 ,80 ειχαν κατι το παραπανω..!!!

F-4E PΗΑΝΤΟΜ ΙΙ.....!!

MIRAGE F1 342 ρεεεεεε!!
 
Ο αδερφός του πατέρα μου ήταν πιλότος στα a7 corsair και στην συνέχεια πήγε στα c-130...πρόκειται για εκείνον που τυχαία δεν πιλόταρε το c-130 που έπεσε στο όρος Οθρυς το 1991 για όσους θυμούνται...

Στο σαλόνι του σπιτιού μου υπάρχει ακόμα η φωτογραφία με τα 4 α7 σε σχηματισμό από τον καιρό που ο θείος ήταν στη Λάρισα...
 
Φοβερά συγκινητικό υλικό. Ευχαριστούμε Alu.

simonkey είπε:
εχω την εντυπωση και εχω εικονα για τους χειριστες της ΠΑ λογω επαγγελματος ,οτι της 10ετιας 70 ,80 ειχαν κατι το παραπανω..!!!

Καταλαβαίνω τι εννοείς, νιώθω κι εγώ έτσι. Αλλά και τα σημερινά παλληκάρια πετάνε στα όρια τους, σίγουρα με πιο σύγχρονα αεροσκάφη και άλλες ευκολίες, αλλά η ουσία είναι η ίδια: Aces High.
 
Omenforever είπε:
Φοβερά συγκινητικό υλικό.
Ναι πράγματι, και ιδιαίτερα η μουσική υπόκρουση επανέρχονταν συχνά και για πολλά χρόνια στο μυαλό μου μέχρι που την ξανάκουσα από τα videos αυτά.
 
Πίσω
Μπλουζα