Ρίχτερ Μιούζικ (1993 MEGA)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tsalk
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

tsalk

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
962
Ρίχτερ Μιούζικ

Mega - 1993

Retrodb:http://www.retrodb.gr/wiki/index.php...B6%CE%B9%CE%BA

Πω πω!!

Ρίχτερ μιούζικ! Κωμική σειρά αρχών δεκαετίας '90 στο Μεγάλο κανάλι!!

Το έχουν εξαφανίσει αυτό, δυστυχώς. Προσδοκώ σε επανάληψη!

Τρελό γέλιο!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάλλον εννοεί ότι δεν έχει προβληθεί καθόλου σε επανάληψη κι έχει "εξαφανιστεί". Ελπίζω δηλαδή, γιατί αν υποψιαστώ ότι το MEGA σβήνει τις σειρές του, θα πεθάνω!!!!!!

Ας εμπλουτίσουμε το thread με μια φωτογραφία, για να θυμηθούν περισσότεροι τη σειρά:

enginefeedgrp.jpg

enginefeedgrp.jpg

konkar είπε:
Μάλλον εννοεί ότι δεν έχει προβληθεί καθόλου σε επανάληψη κι έχει "εξαφανιστεί". Ελπίζω δηλαδή, γιατί αν υποψιαστώ ότι το MEGA σβήνει τις σειρές του, θα πεθάνω!!!!!!
Ε, αυτό έλειπε. Να καταντήσουν τα ιδιωτικά κανάλια μας σαν την ΕΡΤ...

ΥΓ.: konkar, τι μου θύμισες με το avatar σου. Μου ήρθαν αυτόματα στο μυαλό δύο πράγματα: το πρώτο σποτάκι του MEGA, με το σήμα αυτό μπροστά, και το άλλο σποτάκι, με μουσική υπόκρουση το "Αλλαλούμ" του Δάκη, που έπαιζε με το βίντεο ανάποδα!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση. Τα πάντα, μα τα πάντα, έχουν περάσει στους video servers των ιδιωτικών καναλιών. Όσοι πουν ότι δεν έχουν το τάδε, απλά λένε ψέματα.

Τα μόνα που έχουν χαθεί είναι κάτι εκπομπές του New Channel, του Seven X, κτλ και δεν αποκλείω να έχει γίνει πλιάτσικο στα αρχεία του Alter.

Όσον αφορά την κρατική, ό,τι έμεινε να σώσει η ΕΡΤ ...δεν έχω ιδέα που θα καταλήξει με τα υπάρχοντα συμβάντα.

Το θυμάμαι κι αυτό σαν όνομα αλλά από εικόνα τίποτα...

Τα ιδια και γω.Σαν ονομα την ξερω αλλα απο εικονα τιποτα.Μακαρι να την εβαζαν σε επαναληψη να την βλεπαμε.

Όπως είχα γράψει και κάπου αλλού, είχα ξεκινήσει να την βλέπω γιατί μου είχε φανεί αστεία από τα διαφημιστικά, αλλά τελικά ήταν μέτρια σειρά, χωρίς πολύ γέλιο.

από τη σειρα

Πίσω
Μπλουζα