Ρετρό Αλκοτέστ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

katerinak

Expert
Αντιδράσεις
3.099
Σ ενα επεισοδιο της σειρας "αστυνομος Θανασης Παπαθανασης" εντοπισα σκηνη που παρουσιαζεται μαλλον το 1ο αλκοτεστ που κυκλοφορησε στην Ελλαδα

attachment.php
attachment.php

Απίστευτο εύρημα!

Μετά αντικαταστάθηκαν από τα μηχανάκια με το σωληνάκι.

Θυμάμαι ότι κάποια εφημερίδα (νομίζω Απογευματινή, αλλά δεν παίρνω όρκο) όταν είχαν βγει τα πρώτα μηχανάκια αλκοτέστ (κάπου προς τα μέσα της δεκαετίας του 90) είχε δώρο ένα τέτοιο μηχανάκι με κουπόνια, ή θυμάμαι λάθος;

Kαι στο εκμέκ παγωτό, που νομίζω παιζόταν την ίδια χρονιά έδειχνε αλκοτέστ, αλλά εκείνο ήταν με το σακουλάκι. περίεργο...

RIO είπε:
Kαι στο εκμέκ παγωτό, που νομίζω παιζόταν την ίδια χρονιά έδειχνε αλκοτέστ, αλλά εκείνο ήταν με το σακουλάκι. περίεργο...
RIO εψαξα και βρηκα το επεισοδιο αυτο

attachment.php
attachment.php
attachment.php

διαφορετικο αυτο το αλκοτεστ απ το αλλο που ειδαμε στην αρχη του θεματος,ποιο απ τα δυο να κυκλοφορησε πρωτο;

ekalk1.JPG

ekalk2.JPG

ekalk3.JPG

Μπράβο katerinak δεν σου ξεφεύγει τίποτα.... :thumb: :thumb:

Στο ερωτημα που εθεσα εδω μπορω να κανω μια υποθεση:

Το αλκοτεστ εμφανιζεται στα πρωτα επεισοδια της σειρας "Εκμεκ παγωτο",δηλαδη το 1991 ενω αυτο που βλεπουμε στη σειρα "Αστυνομος Θανασης Παπαθανασης" φαινεται στα τελευταια επεισοδια,δηλαδη το 1992

Ισως λοιπον να εμφανιστηκε στην Ελλαδα πρωτα εκεινο με το σακουλακι αλλά δεν ειναι σιγουρο 100%,οπως εγραψα,μια υποθεση κανω..

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα