exetlaios Retro PaTRi@RcH Joined 17 Mαϊ 2006 Μηνύματα 4.466 Αντιδράσεις 1.163 28 Οκτ 2011 #1 Τα θυμάστε ; Καλείστε να τα σχολιάσετε, από εικαστικής πλευράς ...
BETTY BOOP Official *GOD* of RetRo Joined 25 Απρ 2010 Μηνύματα 9.686 Αντιδράσεις 7.492 28 Οκτ 2011 #2 Αυτά με το ημερολόγιο σε φύλλα για τον τοίχο ήταν trendy (αν το έτρωγες και στο κεφάλι...). Καρα-cult μόδα ήταν κάποτε...!!! Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 28 Οκτ 2011
Αυτά με το ημερολόγιο σε φύλλα για τον τοίχο ήταν trendy (αν το έτρωγες και στο κεφάλι...). Καρα-cult μόδα ήταν κάποτε...!!!
pardalotzatziki RetroNuts! Joined 1 Δεκ 2012 Μηνύματα 2.019 Αντιδράσεις 389 11 Ιουλ 2014 #3 Τα εβλεπα σε ολα τα σπιτια, μεινανε και δυο απο τοτε. Παντα μου αρεσαν γιατι πηγαιναμε συχνα σε χωρια οταν ημουνα μικρος και μου αρεσαν τετοιες κατασκευες.(edit: προταση δημοτικου χαχα, την αφηνω οπως ειναι ) Δεν ειναι και εργα Πικασο, αλλα ειναι καλουτζικα. Το δευτερο το διακοσμησε μια γειτονισα, δεν ηταν ετσι.
Τα εβλεπα σε ολα τα σπιτια, μεινανε και δυο απο τοτε. Παντα μου αρεσαν γιατι πηγαιναμε συχνα σε χωρια οταν ημουνα μικρος και μου αρεσαν τετοιες κατασκευες.(edit: προταση δημοτικου χαχα, την αφηνω οπως ειναι ) Δεν ειναι και εργα Πικασο, αλλα ειναι καλουτζικα. Το δευτερο το διακοσμησε μια γειτονισα, δεν ηταν ετσι.