stakovios
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.005
Με αφορμή την γενική απεργία, που είναι σε εξέλιξη, θυμήθηκα ότι έχω συμμετάσχει σε κινητοποίηση και μάλιστα με το σχολείο μου, το 1992. Ήταν 5/5/1992 (σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια) όταν έλαβα μέρος στο πρώτο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, που έγινε στο Δίον. Η σημαία που είχαμε είναι αυτή και δυο χρόνια μετά ξαναχρησιμοποιήθηκε σε αγροτικές κινητοποιήσεις.
Προσοχή: Ξεκαθαρίζω ότι δεν :nono: στοχεύω στο να γίνουν πολιτικές-κομματικές και αντιρετροϊκές κουβέντες. Απλώς, σε αυτό το νήμα ίσως μπορούμε να μιλήσουμε για ρετρό αναμνήσεις από κινητοποιήσεις (π.χ. καταλήψεις σχολείων ή συμμετοχές σε παρόμοιες διαδηλώσεις). Απλώς θέλω να μοιραστώ μια φωτογραφία της σημαίας με το σύμβολο της ιδιαίτερης πατρίδας μου.
Προσοχή: Ξεκαθαρίζω ότι δεν :nono: στοχεύω στο να γίνουν πολιτικές-κομματικές και αντιρετροϊκές κουβέντες. Απλώς, σε αυτό το νήμα ίσως μπορούμε να μιλήσουμε για ρετρό αναμνήσεις από κινητοποιήσεις (π.χ. καταλήψεις σχολείων ή συμμετοχές σε παρόμοιες διαδηλώσεις). Απλώς θέλω να μοιραστώ μια φωτογραφία της σημαίας με το σύμβολο της ιδιαίτερης πατρίδας μου.