Ρετρό κουζίνα ΠΙΤΣΟΣ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας krios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

krios

RetroNuts!
Αντιδράσεις
488
ΠΙΤΣΟΣ FLAMINA η πρώτη μας κουζίνα! Εδώ με πειραγμένα τα κουμπιά, αύριο θα βγάλω το πραγματικό en face.

attachment.php

Ξερεις χρονολογια μηπως; Ειναι εν λειτουργια σημερα;

Σίγουρα κυκλοφόρησε πριν το 1969. Θα κοιτάξω αύριο που θα βγάλω τη δική μας μήπως έχει κανένα ταμπελάκι. Και ναι η δική μας θα μπορούσε να είναι σε λειτουργία αλλά δεν είναι. Τη φυλάμε για...καταφύγιο :D μιας και είναι τόσο γερή καθώς και για φωτογραφίες ρετρό αντικειμένων!

Αυτά τα κουμπιά είχε κανονικά η κουζίνα. Η χρονολογία παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

attachment.php

@ Tsalk

βλέπω σε έντυπη διαφήμιση το μοντέλο (4η και 6η διαφήμιση στην αριστερή στήλη) Η 6η διαφήμιση λέει για κάποια προϊόντα από το 1865 έως το 1965. Εγώ πιστεύω πως ήταν το 1965, ρώτησα κι έναν γείτονα που είναι από τους παλιούς και μου είπε αυτή τη χρονολογία. Ρίξε μια ματιά εδώ αν θες: http://www.pitsos.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C.html

Πραγματι οπως φαινεται απο την διαφημιση ειναι του 1965,αν και φαινεται μεταγενεστερη!

εγω θα σχολιάσω το αυτοκολλητο με την καραβίδα (ή αστακος τι ειναι... ;)

εμεις αυτο το αυτοκολλητο το είχαμε στο ψυγείο μας!...

Πίσω
Μπλουζα