Ρετρό μπαλάκι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stakovios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

stakovios

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
1.001
Θυμάστε κάτι μπαλάκια από καουτσούκ που είχαν την ιδιότητα να αναπηδούν σαν μπάλες μπάσκετ, παρόλο που ήταν πολύ μικρά στο μέγεθος; Είχα ένα ροζ χρώματος και το έβαζα να αναπηδήσει τόσο ψηλά, ώστε είχα κάνει τρύπες στο γύψινο ταβάνι του σπιτιού μου! Ρετρό ζημιές και καταστάσεις. Το μπαλάκι αγνοείται... :(

Μιλάς για το λεγόμενο τρελομπαλο? Είχα πολλές τρελόμπαλες σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς! Έχω κρατήσει μερικές!

Τα τρελομπαλάκια τα θυμάμαι!Ήταν στη μόδα το 1995 περίπου!

Υπάρχουν ακόμα αυτά, δεν θα τα έλεγα retro. =]

όντως,υπάρχουν στα περισσότερα ψιλικατζίδικα,δεν σημαίνει όμως ότι έχουν χάσει τη πλάκα τους.εγώ προσωπικά έχω μία μικρή συλλογή από τρελόμπαλες διάφορων χρωμάτων και μεγεθών...

άμα δεν κάνω λάθος,στα μέσα και προς τα τέλη της δεκαετίας του 90 δεν ήταν στη μόδα οι τρελόμπαλες με ποδοσφαιριστές?

thebest20 είπε:
Τα τρελομπαλάκια τα θυμάμαι!Ήταν στη μόδα το 1995 περίπου!
Και πιο πριν νομίζω. Ρετρό στιγμές όμως περνούσαμε με αυτά. Φώτο πλιζ?

Είχα κι εγώ ένα κόκκινο προς το ροζ τέτοιο μπαλάκι το οποίο πραγματικά ήταν πολύ επικίνδυνο να σπάσει πράγματα.

Αν θυμαμαι καλα τα πρωτα τρελομπαλα ειχαν το σχεδιο απο παλιες μπαλες ποδοσφαιρου οπως αυτη(σε διαφορα χρωματα)

Μετα βγηκαν αυτα με τα διαφορα χρωματα και τα διαφανα με τις φιγουρες.

Τρελη χαρα με αυτα. Τα ριχναμε οσο πιο δυνατα γινοταν και μετα τα ψαχναμε! :happyjump:

old-football.jpg

θυμάμαι τέτοια μπαλάκια, είχα κι εγώ και το έριχνα με δύναμη για να φτάσει στο ταβάνι, μετά το έψαχνα, χτύπαγε σε πράγματα και μερικές φορές και στο κεφάλι μου...

Πίσω
Μπλουζα