misha
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 373
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες.Εδώ και κάμποσο καιρό ανέσυρα απο κάτι πράγματα μια ξεχασμένη κασσετα.Η ηχογράφηση είναι σίγουρα πριν το 1995 πράγμα που συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ και αυτο γιατι στο 0:43 θα ακούσετε να λένε για το ένα κοριτσάκι που ήταν συμμαθητρια της αδερφής μου οτι πάει πέμπτη δημοτικού η αδερφή μου είναι γεννημένη το '84 οπότε όλα ΟΚ σύμφωνα με τους κανόνες.
Στην ηχογράφηση αυτή θα ακούσετε την αδερφή μου (Γωγούλα) τον συμμαθητη της Παναγιωτακη (τον γνωρίζω απο τη φωνή καθώς έμενε στο κάτω διαμερισμα απο εμάς) και τη συμμαθητριά της αδερφής μου Νατασούλα.
Στην ηχογράφηση αυτή θα ακούσετε τρελό παιχνίδι καθως επίσης και σόκιν τραγουδάκια που όσοι φίλοι και φίλες είναι γεννημένοι τη δεκαετία του '80 θα τα θυμηθούν.
Διαθέστε εννιάμηση λεπτά απο το χρόνο σας για να ακούσετε αυτό το "ντοκουμέντο" που ανέβασα στο youtube
Καλή ακρόαση
[video=youtube;6faKM-r24]
Στην ηχογράφηση αυτή θα ακούσετε την αδερφή μου (Γωγούλα) τον συμμαθητη της Παναγιωτακη (τον γνωρίζω απο τη φωνή καθώς έμενε στο κάτω διαμερισμα απο εμάς) και τη συμμαθητριά της αδερφής μου Νατασούλα.
Στην ηχογράφηση αυτή θα ακούσετε τρελό παιχνίδι καθως επίσης και σόκιν τραγουδάκια που όσοι φίλοι και φίλες είναι γεννημένοι τη δεκαετία του '80 θα τα θυμηθούν.
Διαθέστε εννιάμηση λεπτά απο το χρόνο σας για να ακούσετε αυτό το "ντοκουμέντο" που ανέβασα στο youtube
Καλή ακρόαση
[video=youtube;6faKM-r24]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: