Ρετρό παρατσούκλια από βιντεοπαιχνίδια!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Omenforever

RetroMasteR
Αντιδράσεις
1.481
(Εξειδικευμένο νήμα, μόνο για μύστες, πιθανότατα αποτέλεσμα των υψηλών θερμοκρασιών!)

Είχατε ποτέ στον περίγυρο σας άτομο που να του έχει "απονεμηθεί" παρωνύμιο βγαλμένο από κάποιο παιχνίδι; Δηλαδή π.χ. του "Λάκη" να του έχει κολλήσει το όνομα "Ken" επειδή κυκλοφορούσε πάντα με ατημέλητο ξανθό μαλλί και έριχνε διαρκώς γροθιές και κλωτσιές στον αέρα ή/και μιμείτο το "haduken";

Λοιπόν, στον δικό μου περίγυρο υπήρξε ο "Τζούτζου" ο οποίος φέρει περήφανα το συγκεκριμένο παρατσούκλι μέχρι τις μέρες μας. Οι λόγοι που το απέκτησε δεν είναι απολύτως εξακριβωμένοι αλλά, ομολογουμένως, η έκφραση του έφερνε κάπως προς αυτό:

2525969-toki.gif

πολύ ωραίο θέμα!:Ήταν ένας ...εύσωμος σουβλατζής που από μέσα μου τον είχα βαφτίσει Karnov (αλήθεια το θυμάται κανείς αυτό το παιχνίδι στον 6128;Εγώ δεν είχα, φυσικά αλλά έπαιζα στους φίλους μου.Φυσικά είχε μουστάκι κλπ.).

Ένας γείτονας μου έλεγε έναν φίλο μας Blanka από το Street Fighter II λόγου του ότι φορούσε σιδεράκια και είχε κάπως περίεργο στόμα.

Ενα γκομενιαρη φιλο μου τον ελεγα Λαρρυ, και ενδομυχως επιθυμουσα εγω αυτον τον τιτλο :P

Πίσω
Μπλουζα