Ρετρό σινεμάς...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Uskoke
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Uskoke

RetroAdept
Αντιδράσεις
6.858
Χτες πήγα με τον θείο μου στο σινεμά του (το έχει μαζί με τον αδερφό του) για κάτι δουλειές.Ρετρό τύπος και ο θείος με το καβουράκι του, σακάκι κλπ. είναι πάνω από 70 σίγουρα. Ο κινηματογράφος είναι κλειστός από τη δεκαετία του '80 αλλά εκεί έχει συγκεντρώσει ατελείωτα τζάτζαλα και μάτζαλα και από το μαγαζί τους με ηλεκτρικές συσκευές το οποίο έκλεισε το 2007. (Θερινός κινηματογράφος). Λοιπόν έχει ακόμα την μηχανή προβολής η οποία είναι με βολταϊκό τόξο, και είχε ξεχωριστό ενισχυτή για τον ήχο. Τώρα η αυλή με το χαλικάκι έχει γίνει κοτέτσι (!) και η οθόνη προβολής έχει καλυφθεί από ένα σπιτάκι που έχει χτίσει για να βάζει λάδια κλπ. και άλλα ατελείωτα τζάτζαλα και μάτζαλα. Θα έβγαινε πρώτος στους hoarders τόσα που έχει μαζέψει. Έχει μείνει μια και μοναδική ταινία, η αναζήτησις (την ξέρει κανείς ;) 4 μεγάλα καρούλια διαμέτρου του μέτρου περίπου και ένα μικρό για το τραίηλερ καθώς και 2 πελώριες μπομπίνες που ήταν φαντάζομαι για τύλιγμα/ξετύλιγμα. Εντελώς ρετρό το σπιτάκι με φωτογραφίες του Κένεντυ δικές του όταν ήταν νέος παππούδες καπετάνιοι κλπ. Αυτός ο θείος μου είναι συγχωριανός αλλά έκανε το λάθος και πούλησε το πατρικό του και το έχει σκυλομετανίωσει εμείς το έχουμε αγοράσει από τα αδέρφια του πατέρα μου και το ανακαινίζουμε συνέχεια και είναι κουκλί.

σίγουρα Τζώνυ όταν ξαναπάω θα βαστάω τη μηχανή αλλά εκεί πάω για δουλειά και όχι για τουρισμό ::) αλλιώς θα τραβήξω με το κινητό μου ειρήσθω εν παρόδω καινούριο μιας και κατάφερα και έσπασα την οθόνη του samsung smartphone μου.

Πίσω
Μπλουζα