paulochelao24
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 4.895
Γεια σας και καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Λόγω οικογενειακού πένθους δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετέχω τόσο συχνά όπως παλαιότερα,αλλά με τον καιρό θα αρχίσω να επανέρχομαι.Απλά είναι ένα θέμα που ήθελα καιρό να αναρτήσω αλλά πάντα το ξεχνούσα. Όταν ήμουν στις πρώτες τάξεις δημοτικού,μετά το διάβασμα για το σχολείο,μου άρεσε από περιέργεια το ξεφύλλισμα τηλεφωνικών καταλόγων εκείνης της εποχής (μετά από ανάγνωση εφημερίδων παλιών και καινούργιων που είχαν μαζέψει οι δικοί μου απ' το παλιό σπίτι στην Αθήνα). Πιο πολύ χαζευα τις κίτρινες σελίδες με τις καταχωρήσεις για επιχειρήσεις, εταιρείες και τα διάφορα καλτ μέντιουμ που είχαν καταχώρηση με κάτι απίστευτες φωτογραφίες, σκίτσα κτλ . Χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα μέντιουμ με το όνομα Ελεονώρα κάπου προς Χαλκίδα. Αλλά και άλλες καταχωρήσεις πολλές για συνεργεία ή αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών. Πολλές διαφημίσεις για ξενοδοχεία σε Φθιώτιδα, Εύβοια (οι τηλεφωνικοί κατάλογοι ήταν για Στερεά Ελλάδα λόγω Λαμίας που μένουμε). Εσείς είχατε αυτήν την συνήθεια όταν ήσασταν παιδιά η και πιο μετά; Τώρα σπάνια έως καθόλου να τυπώσουν και να στείλουν τηλεφωνικούς καταλόγους.