Ρετρό τραγούδια με ζώα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας alkis21
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Αντιδράσεις
213
Έναυσμα για το παρόν topic αποτέλεσε το παρακάτω τραγούδι, δεν το ήξερα, το άκουσα στο ραδιόφωνο και μου άρεσε πολύ:

Ένα υπέροχο τραγούδι από τον Κώστα Χατζή, που μου θυμίζει ένα σκύλο που είχα κάνει φίλο, κάποιο καλοκαίρι στην Κεφαλλονιά και δυστυχώς θα ήθελα πολύ να μη μου τον θύμιζε...

http://www.youtube.com/watch?v=RoLJ-JsZK60

Μέχρι το 2:35...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Paspartoo είπε:
Retro τραγουδια κυριοι ;)
χαχα, μήπως με το μήνυμά σου ,θες να προλάβεις και συγκεκριμένο άσμα ασπρομάλλη νεοέλληνα συνθέτη;; :P :P:P

Ωραίο θέμα πάντως και πρωτότυπο! :)

Παιδιά δεν ξέρω πως θα σας ακουστεί αυτό, αλλά τραγούδια για αγάπες, χωρισμούς, νταλκάδες κτλ. ποτέ δεν με αγγίζουν.. όμως αυτά που μιλάνε για ζωάκια πάντα με συγκινούσαν!

:animlaugh: Είσαι κυνικός και αντιρομαντικός ρε... :eviltongue:

χαχα, μήπως με το μήνυμά σου ,θες να προλάβεις και συγκεκριμένο άσμα ασπρομάλλη νεοέλληνα συνθέτη;; :P :P:P
Μα με προλαβε ο teo ακριβως απο πανω - εχει γινει edit στο post το συγκεκριμενο τραγουδακι :D

Γιάννης Λογοθέτης Το σκυλάκι το κανίς

Γιάννης Λογοθέτης Το σκυλάκι το κανίς

alkis21 είπε:
Παιδιά δεν ξέρω πως θα σας ακουστεί αυτό, αλλά τραγούδια για αγάπες, χωρισμούς, νταλκάδες κτλ. ποτέ δεν με αγγίζουν.. όμως αυτά που μιλάνε για ζωάκια πάντα με συγκινούσαν!
To "Είναι γάτα, είναι γάτα, ο κοντός με την γραβάτα" μετράει; :diablotin:

Το " Είσαι σαν κουνέλι; "... :diablotin:

Με την ευρεία έννοια του όρου "κατοικίδια", το "Νυχτερίδες και Αράχνες" του αείμνηστου Καζαντζίδη, μπορούμε να το συμπεριλάβουμε; :)

caprice είπε:
Με την ευρεία έννοια του όρου "κατοικίδια", το "Νυχτερίδες και Αράχνες" του αείμνηστου Καζαντζίδη, μπορούμε να το συμπεριλάβουμε; :)

Xαχα :rofl: :rofl: και ότι ετοιμαζόμουν να αναφέρω το ίδιο!!!!

To Kuro Sivo μετράει;;; :)

(... Απόψε ψόφησαν οι δυο μου παπαγάλοι

κι ο πίθηκος που 'χα με κούραση γυμνάσει...)

Κελαϊδήστε, ωραία μου πουλάκια κελαϊδήστε!!!!

H μπαλάντα του Κυρ Μέντιου!!! :P

Πίσω
Μπλουζα