Ροζαλία, ένα μπεστ σέλλερ

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.239
Αντιδράσεις
5.956
Κωμική τηλεοπτική σειρά που μεταδόθηκε από το Mega Channel την περίοδο 1993-1994 σε σκηνοθεσία Αντώνη Τέμπου, Φίλιππου Σαπουντζάκη και Άννας Παναγιωτοπούλου. Πρωταγωνιστούν οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Ελένη Γερασιμίδου, Ντίνος Λύρας, Κώστας Μπάσης.

Η Ροζαλία (Άννα Παναγιωτοπούλου) είναι μια συγγραφέας ροζ μυθιστορημάτων που μετά από προτροπή του εκδότη της αρχίζει να γράφει κάτι πιο περιπετειώδες, βιώνοντας τη δράση σε διάφορες καταστάσεις που παρουσιάζει. Η οικιακή της βοηθός, η Σοράγια, (Ελένη Γερασιμίδου) συμμετέχει και αυτή στη δράση σκορπώντας στιγμές γέλιου.

Από τη σειρά,αν και δεν την έβλεπα, θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση ο τίτλος της.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ούτε καν τη θυμόμουν, μέχρι που είδα τον τίτλο! :D

Γενικά, έχω ένα "σύνδρομο Παναγιωτοπούλου", από τότε που είχε παίξει στις 3 χάριτες! Ό,τι έβγαινε με την Άννα, ήταν must!

Ακόμα και τώρα παλεύω (με νύχια και με δόντια όμως!) να φέρω την πλοκή στο μυαλό μου, τη διάρκεια κτλ....

Τελικά, χάρη στη RetroDB μας, είδα ότι πρόκειται μόνο για 17 επεισόδια.... Οπότε σιγά μην και το θυμόμουν!....

Ευχαριστούμε για την ανάμνηση! :D
 
Μου έχει μείνει έντονα η εικόνα της Γερασιμίδου-Σοράγια η οποία είχε σαν χόμπυ να βλέπει αγώνες μπάσκετ αναβάλλοντας κάθε εργασία της τις Πέμπτες. Επίσης πρέπει να ήταν και η μόνη μέχρι τώρα σκηνοθετική απόπειρα της Παναγιωτοπούλου στην τηλεόραση
 
[edited]Πνευματικα δικαιωματα[/edited]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
η σειρα θα προβαλλεται απο 7/10 καθε σαββατοκυριακο στις 4.20 τη νυχτα
 
Ειχε πολυ πρωτοτυπο και καρτουνιστικο σεναριο: ηταν μια συγγραφεας που για να βρει εμπνευση και για να γραψει ρεαλιστικα βιβλια, προσπαθουσε να ζησει καθε ειδους παλαβη εμπειρια με την υπηρετρια της. Ηθελε δηλ. να γραψει στο βιβλιο της για μια αποδραση, και μπηκε επιτηδες στη φυλακη σαν εγκληματιας, ωστε να δοκιμασει να αποδρασει.

Παρα το πρωτοτυπο σεναριο, θυμαμαι ειχε πατωσει απο κριτικες και τηλεθεαση, γι' αυτο και μαλλον παιχτηκαν μονο 17 επεισοδια, και δε θυμαμαι αν εχει προβληθει ποτε σε επαναληψη (τι λεει το retrodb?). Εγω δεν το εβλεπα γιατι ισως ειχα καποιο μαθημα εκεινη τωρα, η εβλεπα κατι σε αλλο καναλι, και ετυχε να δω μονο 1-2 επεισοδια..

ΥΓ. Κατα λαθος πατησα το κουμπι για το quote και εμφανιστηκε το πλαισιο, αλλα δεν μπορω να το βγαλω.  [edit] Done [edit] 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tώρα που είδα το τρέιλερ την θυμήθηκα. Δεν την έβλεπα και θυμάμαι που κόπηκε μετά από λίγα επεισόδια.
 
Πίσω
Μπλουζα