stayros είπε:
Γνωριζα οτι η Solpa ηταν γνωστη για τα στρατιωτακια της,
αγνοουσα τα high-tech/sci-fi παιχινιδια της!!!
Σε ευχαριστουμε πολυ που το μοιραστηκες μαζι μας!!!
Ευχαριστώ για το σχόλιο Σταύρο. Και για εμένα ήταν έκπληξη όταν το ανακάλυψα το 1990. Είναι πολύ καλό και ποιοτικά και σχεδιαστικά. Λειτουργεί δε άψογα. Είχα ήδη τους καουμπόηδες και ινδιάνους, με προβληματική κάπως ποιότητα, οπότε δεν περίμενα τέτοιο ρομπότ.
Μια και τους ινδιάνους τους κάλυψε φωτογραφικά ο
metalcandyman , βάζω με την ευκαιρία μόνο φωτογραφία του πίσω μέρους του κουτιού, που έχει ωραία λιθογραφία.
johnny19818 είπε:
Ωραία τα ρομπότ σου Αετέ. Ποιας χρονολογίας είναι; Για 70s τα κόβω...
Ευχαριστώ Johnny19818! Για το της Solpa δεν έχω βρει αναφορά, υποθέτω (με βάση τις αλλοιώσεις στο πλαστικό), ότι θα είναι των 70ς. Το B-9 του Lost in Space είναι στα μέσα των 90ς. Θα βάλω ξεχωριστό Post για αυτά.
Kambia είπε:
Και γω για τα στρατιωτάκια την ήξερα πιο πολύ την Solpa. Όμορφο το ρομποτάκι! Δικό σου ήταν Αετέ ή μετέπειτα απόκτημα;Θα επιθυμούσα και μια μίνι παρουσίαση για το λατρεμένο ρομπότ του Lost in space
Ήταν και για μένα έκπληξη όταν ανακάλυψα το ρομπότ της Solpa, γνώριζα για τα στρατιωτάκια μόνον. Δεν ήταν δικό μου παιχνίδι, το απέκτησα το 1990, όταν είχα πλέον αρχίσει συλλογή και ελληνικών παιχνιδιών. Θα ανοίξω σε πρώτη ευκαιρία τις 2 κούτες στην αποθήκη για να τα καταγράψω και φωτογραφήσω, οπότε θα επανέλθω σχετικά. Ίσως έχω και άλλα από Solpa, έχω καιρό να τα δω.
Χαίρομαι για το ενδιαφέρον αναφορικά με παιχνίδια Lost in Space. Μια και ήταν μία από τις αγαπημένες μου σειρές όταν ήμουν μικρός, έχω μαζέψει ορισμένα αντικείμενα. Τα φωτογράφησα και θα ανοίξω ξεχωριστό θέμα για καλύτερη παρουσίαση. Άλλωστε πέφτουμε και χρονικά μέσα στα πλαίσια του φόρουμ, μια και μερικά είναι από το 1985, άλλα στα μέσα των 90ς.
angel_grig είπε:
Aετε δεν παιζεσαι λεμε!!!
και
@
BETTY BOOP
Σας ευχαριστώ πολύ!