ΣΤΡΟΥΜΦ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ (1987) Sony Music

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dimbopis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σε ευχαριστώ φίλε...πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!Τελευταία φορά που κοίταξα δεν τα είχε βάλει!Ένα μεγάλο μπράβο στην Πωλίνα!

:D Χα! Πολυ ωραια τραγουδακια!!!

Το πρωτο μου αρεσε παρα πολυ!!!

Πολυ ωραια πραγματι!! Εγω εχω σε βινυλιο το "Τρελη Στρουμφοπαρεα" του 1985 που εχει 12 στρουμφοτραγουδια μεταξυ των οποιων τα: θελω στο λεπτο,ελα στο παρτυ,στρουμφ σας αγαπω,λουνα παρκ κ.α!! ;)

Mε μια ψακτικη που εκανα το "Τρελη στρουμφοπαρεα" παρολα τα χρονια του κυκλοφορει ακομη σε πολλα δισκοπωλεια και Online shops σε μορφη CD.

Cool!

[edit] Dead pic [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
argy είπε:
Πολυ ωραια πραγματι!! Εγω εχω σε βινυλιο το "Τρελη Στρουμφοπαρεα" του 1985 που εχει 12 στρουμφοτραγουδια μεταξυ των οποιων τα: θελω στο λεπτο,ελα στο παρτυ,στρουμφ σας αγαπω,λουνα παρκ κ.α!! ;)
Κι εγώ είχα αυτήν την κασέτα, Θυμάμαι χαρακτηριστικά το "Στρουμφοναύτης", που έλεγε: "Είμαι πρώτος και τολμώ/ για ταξίδι στο φεγγάρι, ξεκινώ" και το αλήστου μνήμης για την Στρουμφίτα: "αν η χαρά ψάξει χαϊδευτικό να βρει.... όλοι θα λένε Στρουμφίτα!"( μπαλάντα για την Στρουμφίτα).

Καλησπέρα σας!! 

Είχα ακολουθήσει αυτό το σύνδεσμο (Στρουμφ σας Αγαπώ), αλλά είδα ότι έχει αντικατασταθεί η σελίδα.....   :(

Μήπως υπάρχουν κάπου τα τραγούδια; Γιατί είχαν πολύ καλή ποιότητα και ήθελα να τα έχω!

Ευχαριστώ πολύ!!

Πίσω
Μπλουζα