nkarytia RetroAdept Joined 26 Μάρ 2007 Μηνύματα 932 Αντιδράσεις 22 27 Μάρ 2007 #1 Δείτε αυτό: http://user.tninet.se/~vjz762w/fixuspec.html Δούλεψε στο δικό μου χωρίς πρόβλημα.
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.922 Αντιδράσεις 4.679 27 Μάρ 2007 #2 Nice find! Λογικα θα εχει πιο καλο σημα απο το composite hack που κανουμε συνηθως αλλα ειναι λιγο πιο μπελαλιδικο. Πιστευω οτι αν πιανουν τα χερια σου αξιζει! Gtsamour δεν μονταρεις ενα να δουμε πως δειχνει?
Nice find! Λογικα θα εχει πιο καλο σημα απο το composite hack που κανουμε συνηθως αλλα ειναι λιγο πιο μπελαλιδικο. Πιστευω οτι αν πιανουν τα χερια σου αξιζει! Gtsamour δεν μονταρεις ενα να δουμε πως δειχνει?
gtsamour SinclairMaster Joined 12 Δεκ 2006 Μηνύματα 2.414 Αντιδράσεις 22 27 Μάρ 2007 #3 Μπάαααα, εγώ δεν βεβηλώνω ιερά τέρατα..... το μηχάνημα δεν θα είναι πια original. Άντε το composite είναι αναγκαίο κακό και δεν κάνεις και καμια τρομερή μετατροπή, αλλά αυτά που περιγράφει αυτή η σελίδα δεν θέλω να τα κάνω στα μωρά μου.
Μπάαααα, εγώ δεν βεβηλώνω ιερά τέρατα..... το μηχάνημα δεν θα είναι πια original. Άντε το composite είναι αναγκαίο κακό και δεν κάνεις και καμια τρομερή μετατροπή, αλλά αυτά που περιγράφει αυτή η σελίδα δεν θέλω να τα κάνω στα μωρά μου.