Σαμπρίνα, η μικρή μάγισσα (Sabrina, the teenage witch)

Νικόλαος

RetroN00b
Joined
21 Ιαν 2015
Μηνύματα
202
Αντιδράσεις
361
Την Σαμπρίνα την μαγισσούλα την θυμάστε; Όχι το παιδικό, αλλά την τηλεοπτική σειρά.

Είχα δει ένα επεισόδιο, κάτι καλλιστεία με γάτες και ήταν αστείο. Ο γάτος της μεγάλη μορφή και ίσως η καλύτερη στην σειρά. Δυστυχώς, τα υπόλοιπα που είδα δεν ήταν του γούστου μου. Και δυστυχώς τα είδα όλα.

Τα τέσσερα πρώτα χρόνια στο σχολείο ήταν καταπληκτικά. Πάντα σε κάθε επεισόδιο η Σαμπρίνα, αφού τα είχε κάνει όλα χάλια, με την βοήθεια των θειάδων της και λίγης μαγείας κατάφερνε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να διορθώσει τα λάθη της. Στους τίτλους αρχής εκάστου επεισοδίου η Σαμπρίνα κοιταζόταν στον καθρέφτη της και ντυνόταν πάντα κάτι διαφορετικό. Επίσης, κάθε επεισόδιο είχε κάποιον διάσημο καλεσμένο, ηθοποιό ή τραγουδιστή, ακόμα και μουσικά σύνολα. Μπρίτνεη Σπήαρς, Μπάκστρητ Μπόυς κτλ.

Τα δύο επόμενα χρόνια στο πανεπιστήμιο ήταν χάλια. Η σειρά προσπάθησε να γίνει κάτι σαν «Φιλαράκια» ή ούτε εγώ δεν ξέρω τι.

Και ήρθε και ο τελευταίος χρόνος που ήταν τραγικός. Στα μισά αυτής της εβδόμης χρονιάς, ήταν ένα καταθλιπτικό επεισόδιο στο οποίο η Σαμπρίνα απολύεται από την δουλειά της και φωνάζοντας και κλαίγοντας φεύγει και κλείνει την πόρτα πίσω της. Δεν υπήρχε ούτε η γλυκιά Σαμπρίνα, ούτε μαγεία, ούτε τίποτα καλό να θυμάμαι από αυτό το επεισόδιο. Τουναντίον, η εικόνα των αποσβολωμένων ηθοποιών στο γραφείο της μου σπαράζει την καρδιά κάθε φορά που το θυμάμαι. Έτσι αφού είδαν ότι η σειρά καταποντιζόταν, απέλυσαν τους μισούς ηθοποιούς και το σκηνικό που ήταν ο χώρος εργασίας της Σαμπρίνας άρχισε να μεταμορφώνεται σε κάθε επεισόδιο. Από γραφείο περιοδικού έγινε μπαράκι, εστιατόριο, κρουαζιερόπλοιο, πισίνα...
 
Πίσω
Μπλουζα