Σας παρακαλώ, σκοτώστε τη γυναίκα μου - Ruthless People (1986)

snakeyes08

RetroActive
Joined
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
339
Αντιδράσεις
120
Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Jim Abrahams, David Zucker,Jerry Zucker

Πρωταγωνιστούν:

Danny DeVito/Sam Stone

Bette Midler/Barbara Stone

Judge Reinhold/Ken Kessler

Helen Slater/Sandy Kessler

Anita Morris/Carol Dodsworth

Bill Pullman/Earl Mott

Περίληψη (Μίλτος Σαλβαρλής in.gr):

Ένας επιχειρηματίας που διατηρεί εξωσυζυγική σχέση επιστρέφει στο σπίτι του αποφασισμένος να σκοτώσει τη γυναίκα του. Έκπληκτος ανακαλύπτει ότι κάποιοι την έχουν ήδη απάγει. Όταν οι απαγωγείς ζητούν λύτρα, κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να... την κρατήσουν για πάντα.

Κριτική (Μίλτος Σαλβαρλής in.gr):

Έξυπνη φάρσα, με πολλές ανατροπές και με τα αναπόφευκτα μπερδέματα, που κάνει την ώρα να περνά ευχάριστα και υπογράφεται από τους Έιμπρααμς, Ζάκερ και Ζάκερ (γνωστούς και ως ΖΑΖ) της "Απίθανης Πτήσης". Οι υπερβολικές ερμηνείες, κυρίως εκ μέρους της Μίντλερ, στερούν από το σύνολο τη φινέτσα, αλλά η ταινία διαθέτει εμπνευσμένες ατάκες, ξεκαρδιστικές στιγμές και έναν ξεχωριστό Ντάνι ντε Βίτο στο ρόλο του κακού και αδίστακτου συζύγου.

Ruthless People (1986) - Trailer

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ruthless People (1986)

O εκατομυριουχος Sam Stone (ΝτεΒίτο) λέει στην ερωμένη του, Carol ( Anita Morris ), ότι προτίθεται να δολοφονήσει τη σύζυγό του, Μπάρμπαρα (Midler).Ο λογος τα λεφτα της που εχει κληρονομησει.Επισης μισει την επιλογη της στο ντυσιμο της.

Οταν παει σπιτι βρισκει να λειπει η γυναικα του και δεχεται ενα τηλεφωνημα απο καποιον που την εχει απαγαγει και ζηταει λυτρα αλλιως

θα την σκοτωσουν.

Οι απαγωγείς είναι ο Ken (Reinhold) και Sandy Kessler (Slater), ένα παντρεμένο ζευγάρι που είναι τόσο απελπιστικά φτωχο και ανυπομονούν για την εκδίκηση σε βάρος του Sam. Ο Sam "έκανε την περιουσία του" κλέβοντας μια ιδέα της μόδας από την Sandy.

Ο Sam δεν θελει την γυναικα του πισω και φυσικα ουτε να πληρωσει

Danny De Vito - Sam Stonehttp://www.imdb.com/character/ch0019032/

Bette Midler -Barbara Stone

Judge Reinhold - Ken Kessler

Helen Slater -Sandy Kessler

http://www.imdb.com/character/ch0019035/

http://www.youtube.com/watch?v=WXQesfEZ1wo

 

 

 


 
Απο της πολυ αγαπημενες μου κωμωδιες που ριχνω πολυ γελιο οποτε την βλεπω.Φοβερο cast ηθοποιων απιστευτες ερμηνειες και καταφερνει η ταινια αυτη να κραταει τον θεατη σε εγρηγορση γιατι δεν μπορει να φανταστει τι θα γιννει παρακατω.Ωσες ταινιες το καταφερνουν αυτο ειναι για μενα πολυ ''αιθηστικες''.Βλεπετε ανετα ωσα χρονια και να περασουν και ωσοι δεν την εχουν και λατρευουν της κωμωδιες να την δουν οπωσδηποτε.
 
Πίσω
Μπλουζα