Σειρά Τα πρώτα μου παραμύθια: Η πριγκίπισσα και το βιολί [Εκδόσεις Αφοι Στρατίκη]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

katerinak

Expert
Αντιδράσεις
3.093
Ενα απ τα αγαπημενα μου παραμυθια ηταν "η πριγκιπισσα και το βιολι",δυστυχως το εξωφυλλο "εκανε φτερα" * αλλά ευτυχως διασωθηκε ολο το περιεχομενο.Δε νομιζω να ειχα αλλο παραμυθι αυτης της σειρας

Προβολή συνημμένου 130718Προβολή συνημμένου 130719Προβολή συνημμένου 130720Προβολή συνημμένου 130721Προβολή συνημμένου 130722Προβολή συνημμένου 130723Προβολή συνημμένου 130724Προβολή συνημμένου 130725

* θυμαμαι οτι ειχε φωτογραφια της πριγκιπισσας (παρομοια μ αυτη της 4ης φωτογραφιας) και του Ματια

είδα την πρώτη εικόνα και αμέσως μου ήρθε η φλασιά ότι είχα το βιβλίο...οι εικόνες με γύρισαν πίσω...

εχω αρκετα από την σειρα κατερινα, αν θες σου ανεβαζω ;) το συγκεκριμενο δεν το'χω η πριγκηπισσα και το βιολι, για πες λίγο υπόθεση , μου αρεσε πολυ

αριαδνη πανω κατω θα σου πω ο,τι θυμαμαι: ηταν μια πριγκιπισσα που ολοι της πραγματοποιουσαν αμεσως καθε επιθυμια και παλι δεν ηταν ικανοποιημενη.Καποια στιγμη (οπως βλεπουμε στις φωτογραφιες) γνωριζεται με το φτωχο Ματια και δεν του συμπεριφερεται καλα,λεει ψεματα και ο πατερας της θυμωνει με το Ματια,τοτε εκεινος παιρνει το μαγικο βιολι κι αρχιζει να παιζει μια μελωδια και κανεις απ το παλατι δε μπορουσε να σταματησει το χορο.Η πριγκιπισσα αναγκαστηκε να ομολογησει και να αλλαξει ετσι ο χαρακτηρας της.

Αν δε σου κανει κοπο κι οποτε εχεις χρονο θα περιμενουμε να δουμε κι αλλα παραμυθια αυτης της σειρας :thanx2: :thanx2:

φυσικα κατερινα μου κανενας κοπος, θα τα βρω πχ θα βρεις το μαγεμενο δασος στα διαφορα ρετρο πραγματα και συ αν μπορεις ανεβασε και το υπολοιπο από αυτό το εξαιρετικο παραμυθακι, χιλια ευχαριστω το εψαχνα :thanx2:

αριαδνη μου σ ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες με το παραμυθι!! πρεπει να ειναι τελεια ολη η σειρα

η μαγικη καμπάνα εχει να κάνει με μια καμπάνα που χτυπά μυστικά και την ψαχνουν ολοι στο βασίλειο με διαταγή του βασιλια γιατι εχει πανεμορφο ήχο, τελικά ενας άγγελος θα την χαρισει στον γιο του βασιλια που είναι καλός και συμπονετικός

η σειρα τα πρωτα μου παραμυθια ειχε 16 παραμυθάκια

1. το μαγεμενο δασος
attachment.php

2. η πριγκίπισσα με το βιολι

3. η μικρη σειρηνα

4. το κοριτσι με τα σπίρτα

5. ο πατερας με τις δυο κόρες

6. ο πατερας με τις δυο κόρες

7.ο μολυβένιος στρατιώτης

8 ο αρκουδενιος

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αριαδνη είπε:
η σειρα τα πρωτα μου παραμυθια ειχε 16 παραμυθάκια1. το μαγεμενο δασος
attachment.php

2. η πριγκίπισσα με το βιολι

3. η μικρη σειρηνα

4. το κοριτσι με τα σπίρτα

5. ο πατερας με τις δυο κόρες

6. ο πατερας με τις δυο κόρες

7.ο μολυβένιος στρατιώτης

8 ο αρκουδενιος
αριαδνη οι τιτλοι δεν ειναι αυτοι που βλεπουμε στην προτελευταια φωτογραφια του ποστ ;

ναι κατερινα μου μεγαλη αγαπη για μενα ο αρκουδενιος και το μαγεμενο δασος παω να ανεβασω φωτο

αριαδνη είπε:
ναι κατερινα μου μεγαλη αγαπη για μενα ο αρκουδενιος και το μαγεμενο δασος παω να ανεβασω φωτο
αριαδνη μου το "μαγεμενο δασος" πρεπει να το ειχα κι εγω,ισως αν δω φωτογραφιες απ τις σελιδες του παραμυθιου να σιγουρευτω

εχει να κανει με ένα κοριτσακι που κανει μεγαλα ονειρα από λιγα πραγματάκια που χει στο χερι της

Photo-0592.jpg

το μαγεμενο δασος: η αννουλα πρεπει να περασει αυτό το δασος για να βρει το γιατρο για να παρει φαρμακα για την αρρωστη μανούλα της! όμως υπαρχει μια νεραιδα που κανει αγαλματα οσους μπαινουν στο δασος της, η θυσια της αννουλας όμως θα την συγκινησει και θα ανταμειψει την μικρη. Κατερινιώ σου θυμιζε κατι;

Photo-0594.jpg

Photo-0593.jpg

αριαδνη είπε:
Προβολή συνημμένου 132061Προβολή συνημμένου 132062Προβολή συνημμένου 132063το μαγεμενο δασος: η αννουλα πρεπει να περασει αυτό το δασος για να βρει το γιατρο για να παρει φαρμακα για την αρρωστη μανούλα της! όμως υπαρχει μια νεραιδα που κανει αγαλματα οσους μπαινουν στο δασος της, η θυσια της αννουλας όμως θα την συγκινησει και θα ανταμειψει την μικρη. Κατερινιώ σου θυμιζε κατι;
αριαδνη μου τελικα δεν το ειχα αυτο το παραμυθι αλλα ξερεις τι παρατηρησα;

οτι η ζωγραφια της πριγκιπισσας απ το παραμυθι "η πριγκιπισσα και το βιολι" ειναι ιδια μ αυτη της νεράιδας που βλεπουμε στη 2η φωτογραφια του παραμυθιου "το μαγεμενο δασος"

φωτογραφιες του εξωφυλλου και 2 σελιδων του παραμυθιου "Η βασιλισσα του χιονιου" απ τον stakovios

vasilissa xioniou84.jpg

vasilissa2.jpg

vasilissa 1 001.jpg

Πίσω
Μπλουζα