Σε ποιο τηλεοπτικό κανάλι προβάλλονταν?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Dr. SLUMP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Dr. SLUMP

RetroMasteR
Αντιδράσεις
177
Με την ευκαιρία, το He-Man and the Masters of the Universe και μετά η She-Ra που προβάλλονταν;

dr_slump είπε:
Με την ευκαιρία, το He-Man and the Masters of the Universe και μετά η She-Ra που προβάλλονταν;
Για αυτά δεν γνωρίζω, διότι δεν τα παρακολουθούσα.

Μετέφερα όμως το ερώτημά σου στο section των Παιδικών, διότι εδώ υπάρχουν πολλοί "δυνατοί λύτες". ;)

Juniors TV και αμέτρητα τοπικά κανάλια. Μαλίστα υπάρχουν τουλαχιστον τρεις διαφορετικές μεταγλωττίσεις (σε μία ο He-Man λέγεται... ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ :) )

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Darth21 είπε:
Juniors TV και αμέτρητα τοπικά κανάλια. Μαλίστα υπάρχουν τουλαχιστον τρεις διαφορετικές μεταγλωττίσεις (σε μία ο He-Man λέγεται... ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ :) )
Αυτά ήταν αργότερα... θυμάμαι καθαρά πως όταν το έβαζε το Mega με υπότιτλους το 90, το είχα δει ήδη αλλού στα Ελληνικά (και δεν είχα video πριν).

Ειμαι 99% σιγουρος πως ειχα δει τουλαχιστον ενα επισοδιο He-Man σε κρατικο καναλι. Επισης εχω την εντυπωση, πως πρεπει να ειχαν δειξει καποια ελαχιστα επισοδια, πολλα χρονια μετα και στο star channel.

Μπράβο σε όλους σας παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις και για τις γνώσεις σας επί του θέματος! :thanx2:

dr_slump είπε:
(παρένθεση: Είδες dr_slump πόσες απαντήσεις αμέσως παίρνεις όταν ποστάρεις στο σωστό μέρος του forum? ;) Έχουμε την χαρά η ομάδα μας να απαρτίζεται από μέλη, η εξειδίκευση των οποίων είναι απίστευτη! Απλά να θυμάσαι να ποστάρεις στο σχετικό thread για να το διαβάσουν οι κατάλληλοι φίλοι που μπορούν/ξέρουν να βοηθήσουν) :award:

bernard.c είπε:
Μπράβο σε όλους σας παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις και για τις γνώσεις σας επί του θέματος! :thanx2:

(παρένθεση: Είδες dr_slump πόσες απαντήσεις αμέσως παίρνεις όταν ποστάρεις στο σωστό μέρος του forum? ;) Έχουμε την χαρά η ομάδα μας να απαρτίζεται από μέλη, η εξειδίκευση των οποίων είναι απίστευτη! Απλά να θυμάσαι να ποστάρεις στο σχετικό thread για να το διαβάσουν οι κατάλληλοι φίλοι που μπορούν/ξέρουν να βοηθήσουν) :award:
Thanks bernard.c και να σου πω την αλήθεια ήμουν έτοιμος να ανοίξω νέο θέμα εδώ, αλλά σε βρήκα "εύκαιρο" στο άλλο :rofl:

Βασικα ολα αυτα τα βρισκαμε σε βιντεοκλαμπ. Πολυ αργοτερα προβληθηκαν απο το Σταρ και αφηνω ενα ενδεχομενο να εδειξε λιγα επεισοδια το Μεγκα. Η κρατικη δεν εδειξε ποτε απο οσο γνωριζω.

Μα είμαι και εγώ 99% σίγουρος πως είχα δει He-Man... πριν προβληθεί και στο Mega το 1990 (επιβεβαιωμένο). Στο Star δε θυμάμαι καθόλου να είχαν He-Man, μόνο σχετικά πρόσφατα είχανε τη νέα έκδοση.

Εισαι σιγουρος οτι ειχες δει σε κρατικο καναλι πριν το '90? Εγω θυμαμαι με τους φιλους απο τη γειτονια να τρεχουμε σε βιντεο κλαμπ να τα νοικιασουμε. Και περιμεναμε πως και πως να φερει καινουργιες βιντεοκασσετες με νεες περιπετειες. 99,99% δεν παιχτηκαν ποτε στην κρατικη του '80.

Mindfuck!! Γιατί όσο πιο πολύ προσπαθώ να θυμηθώ, τόσο μου έρχεται η εικόνα του να βλέπω He-Man στην ασπρόμαυρη, η οποία αντικαταστάθηκε (και χαρίστηκε αμέσως) όταν πήραμε έγχρωμη για να δούμε την περίφημη έναρξη του Mega (και καπάκι Antenna TV). Μάλιστα το VHS το πήραμε λίγο μετά την έγχρωμη...

Θυμάμαι καθαρά να συγκρίνω τον Man-At-Arms με του προγράμματος γιατί η φιγούρα δεν είχε... μουστάκι, καθώς λάμβανα φυλλάδια από τη Mattel Ελλάδος (υπήρχε και He-Man club).

Όλα αυτά σίγουρα πριν το 1990, γιατί έκτοτε καταπιάστηκα με τα Nintendo...

dr_slump είπε:
Mindfuck!! Γιατί όσο πιο πολύ προσπαθώ να θυμηθώ, τόσο μου έρχεται η εικόνα του να βλέπω He-Man στην ασπρόμαυρη, η οποία αντικαταστάθηκε (και χαρίστηκε αμέσως) όταν πήραμε έγχρωμη για να δούμε την περίφημη έναρξη του Mega (και καπάκι Antenna TV). Μάλιστα το VHS το πήραμε λίγο μετά την έγχρωμη...
Θυμάμαι καθαρά να συγκρίνω τον Man-At-Arms με του προγράμματος γιατί η φιγούρα δεν είχε... μουστάκι, καθώς λάμβανα φυλλάδια από τη Mattel Ελλάδος (υπήρχε και He-Man club).

Όλα αυτά σίγουρα πριν το 1990, γιατί έκτοτε καταπιάστηκα με τα Nintendo...
Μηπως το ειδες σε σπιτι φιλου (σε βιντεο); Τι να πω, μου φαινεται αδυνατον να κανω λαθος γιατι μολις πρωτοπαιχτηκε το Τhundercats, ολοι λεγαμε οτι δεν ειχαμε ξαναδει παρομοια σειρα στη τηλεοραση. Ας μας πει καποιος αλλος τι θυμαται.

η κρατικη εδειχνε he-man το star ποτε. το alter εβαλε μετα την σειρα του 2002. το mega εβαζε he-man kai the new adventures of he-man. to star εβαζε thundercats μετα το mega.

το μεγα εβαζε he-man jayce and the wheeled warriors transformers gijoe thundercats mighty max smurfs gargoyles pirates of the dark water flintstones jetsons bionic six the centurions exo squad captain n the game master captain planet batman(filmation) defeanders of the earth m.a.s.k.

o ant1 εβαζε starcom tigersharks prostars rambo widget conan x-men batman

το star εβαζε the phantom 2040 highlander thundercats spiderman

και αλλα πολλα οποιοσ θελει συμπληρωνει

To Starcom ξεκινησε πριν τα ιδιωτικα καναλια, στην ΕΡΤ2.

εισαι σιγουρος? ειχε δειξει κ τα 13 επεισοδια? πραγματικα δεν το θυμαμαι καθολου

Nαι το Σταρκομ επαιζε στην κρατικη. Ο Ηe Man παλι ειμαι 99% σιγουρος πως οχι. Γενικα τα κρατικα δεν επαιζαν τετοιου τυπου καρτουν. Οι Thundercats ηταν η μεγαλη εξαιρεση και αρχικα παιζονταν σαν ''καρτουν για μεγαλους'' 10 το βραδυ μεχρι να μετακινηθουν στις 6 το απογευμα αργοτερα. Το θυμαμαι γιατι ετρεχα σφεντονα να γυρισω απ το σχολειο οταν ημουν απογευματινος.

Γενικοτερα η κρατικη προβαλε περισσοτερο γιαπωνεζικα και ευρωπαικα καρτουν παρα αμερικανικα και συνηθως αφηνε απ εξω τα βαρβατα υπερηρωικα.

Εμμενω στην ιδια θεση και συμφωνω με τον joe. He-Man ποτε δεν παιχτηκε στην κρατικη.

Ολα αυτα τα βλεπαμε σε βιντεοκασετες και γι΄αυτο μαλιστα ολοι ειχαμε μεινει αναυδοι

οταν ειδαμε το πρωτο επεισοδιο των Thundercats, επειδη για πρωτη φορα η τηλεοραση

εδειχνε κατι τετοιο.

DoctorGalifrean είπε:
Μηπως το ειδες σε σπιτι φιλου (σε βιντεο); Τι να πω, μου φαινεται αδυνατον να κανω λαθος γιατι μολις πρωτοπαιχτηκε το Τhundercats, ολοι λεγαμε οτι δεν ειχαμε ξαναδει παρομοια σειρα στη τηλεοραση. Ας μας πει καποιος αλλος τι θυμαται.
Θα αποδεχθώ αυτή τη θεωρία, γιατί οτιδήποτε άλλο θα με κάνει να πιστέψω πως μεγάλωσα σε παράλληλο σύμπαν :P

Eκτος αν με το "κρατικη τηλεοραση" εννοεις το ΒΒC μιας και βλεπω περιοχη Birmingham ;)

Πίσω
Μπλουζα