Για αυτά δεν γνωρίζω, διότι δεν τα παρακολουθούσα.dr_slump είπε:Με την ευκαιρία, το He-Man and the Masters of the Universe και μετά η She-Ra που προβάλλονταν;
Αυτά ήταν αργότερα... θυμάμαι καθαρά πως όταν το έβαζε το Mega με υπότιτλους το 90, το είχα δει ήδη αλλού στα Ελληνικά (και δεν είχα video πριν).Darth21 είπε:Juniors TV και αμέτρητα τοπικά κανάλια. Μαλίστα υπάρχουν τουλαχιστον τρεις διαφορετικές μεταγλωττίσεις (σε μία ο He-Man λέγεται... ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ )
(παρένθεση: Είδες dr_slump πόσες απαντήσεις αμέσως παίρνεις όταν ποστάρεις στο σωστό μέρος του forum? Έχουμε την χαρά η ομάδα μας να απαρτίζεται από μέλη, η εξειδίκευση των οποίων είναι απίστευτη! Απλά να θυμάσαι να ποστάρεις στο σχετικό thread για να το διαβάσουν οι κατάλληλοι φίλοι που μπορούν/ξέρουν να βοηθήσουν)dr_slump είπε:Με την ευκαιρία, το He-Man and the Masters of the Universe και μετά η She-Ra που προβάλλονταν;
Thanks bernard.c και να σου πω την αλήθεια ήμουν έτοιμος να ανοίξω νέο θέμα εδώ, αλλά σε βρήκα "εύκαιρο" στο άλλοbernard.c είπε:Μπράβο σε όλους σας παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις και για τις γνώσεις σας επί του θέματος! :thanx2:
(παρένθεση: Είδες dr_slump πόσες απαντήσεις αμέσως παίρνεις όταν ποστάρεις στο σωστό μέρος του forum? Έχουμε την χαρά η ομάδα μας να απαρτίζεται από μέλη, η εξειδίκευση των οποίων είναι απίστευτη! Απλά να θυμάσαι να ποστάρεις στο σχετικό thread για να το διαβάσουν οι κατάλληλοι φίλοι που μπορούν/ξέρουν να βοηθήσουν)
Μηπως το ειδες σε σπιτι φιλου (σε βιντεο); Τι να πω, μου φαινεται αδυνατον να κανω λαθος γιατι μολις πρωτοπαιχτηκε το Τhundercats, ολοι λεγαμε οτι δεν ειχαμε ξαναδει παρομοια σειρα στη τηλεοραση. Ας μας πει καποιος αλλος τι θυμαται.dr_slump είπε:Mindfuck!! Γιατί όσο πιο πολύ προσπαθώ να θυμηθώ, τόσο μου έρχεται η εικόνα του να βλέπω He-Man στην ασπρόμαυρη, η οποία αντικαταστάθηκε (και χαρίστηκε αμέσως) όταν πήραμε έγχρωμη για να δούμε την περίφημη έναρξη του Mega (και καπάκι Antenna TV). Μάλιστα το VHS το πήραμε λίγο μετά την έγχρωμη...
Θυμάμαι καθαρά να συγκρίνω τον Man-At-Arms με του προγράμματος γιατί η φιγούρα δεν είχε... μουστάκι, καθώς λάμβανα φυλλάδια από τη Mattel Ελλάδος (υπήρχε και He-Man club).
Όλα αυτά σίγουρα πριν το 1990, γιατί έκτοτε καταπιάστηκα με τα Nintendo...
Θα αποδεχθώ αυτή τη θεωρία, γιατί οτιδήποτε άλλο θα με κάνει να πιστέψω πως μεγάλωσα σε παράλληλο σύμπανDoctorGalifrean είπε:Μηπως το ειδες σε σπιτι φιλου (σε βιντεο); Τι να πω, μου φαινεται αδυνατον να κανω λαθος γιατι μολις πρωτοπαιχτηκε το Τhundercats, ολοι λεγαμε οτι δεν ειχαμε ξαναδει παρομοια σειρα στη τηλεοραση. Ας μας πει καποιος αλλος τι θυμαται.