Σκοτεινές δυνάμεις (1976 ΕΡΤ)

Η φωτογραφία λογικά είναι από τα γυρίσματα, καθώς δεν υπάρχει σκηνή που να συναντιούνται ο Γιώργος Κυρίτσης που κάνει τον εισαγγελέα, ο Δημήτρης Ζακυνθινός που υποδύεται τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής, και η Άννα Ανδριανού που είναι η κατηγορουμένη φοιτήτρια.

Αλήθεια, ο Γιώργος Βερλής ποιον ρόλο είχε; Δεν μου έρχεται με τίποτα στο μυαλό...
 
Ενδυματολόγους δεν είχαν τα ελληνικά σήριαλ? Ή αν δεν είχαν, δεν έλεγαν οι σκηνοθέτες τι θέλανε να φοράν οι ηθοποιοί? Ξέρουμε ότι στις ταινίες τουλάχιστον φοράγανε δικά τους ρούχα, αλλά των ηθοποιών απόφαση ήταν πότε θα αλλάξουν ρούχα και τι ακριβώς θα βάλουν?
 
Προφανώς ο δολοφόνος του Καρρά ήταν ο Βασταρδής που ήθελε το ρόλο για πάρτη του και για να προσέχει και την κορούλα του. Γι' αυτό της αυξήσανε το ρόλο οι παραγωγοί, σου λένε μην τον αγριεύουμε αυτόν, γυαλίζει το μάτι του.
 
Πάντως μετά τον Κώστα Καρρά το ρόλο του δικηγόρου ανέλαβε ο Γιώργος Καμπανέλλης (που φαίνεται και στη φωτογραφία του δημοσιεύματος) και όχι ο Ν. Βασταρδής.!! Επίσης υπήρχε και ο Γιώργος Γεωργίου που είχε το ρόλο του β' συνηγορου από την αρχή μέχρι το τέλος της σειράς.
 
Πίσω
Μπλουζα