Σούπερ Πόστερ Ντόναλντ (1984)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.619
Ηταν απριλης λιγο πριν το πασχα του 1984 οταν το "Μεγαλο Μικυ" αποφασισε να βγαλει την παρακατω προσφορα σε 3 συνεχομενα τευχη τoυ περιοδικου.

Το παρακατω ειναι η διαφημιση απο οπισθοφυλλο του περιοδικο "Μικυ Μαους".

Καποιοι μπορει να το ειχατε συμπληρωσει και να το ειχατε τοιχοκολλησει στο δωματιο σας. :thumb:

"Σουπερ Ποστερ Ντοναλντ Ντακ"

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι! Εγω το ειχα συμπληρωσει!! Θυμαμαι και λιγο απο τις ιστοριες που ειχε το πρωτο τευχος

Το αστειο ειναι οτι τελικα οταν προσπαθησα να το κολλησω, το κολησα στραβα :)

Παντως εδω που τα λεμε δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο ε;

Το θυμάμαι και εγώ.

Από ιδέα έσκιζε, στο κόλλημα μας τα χάλασε !

Χεχεχε...και εγώ το είχα! Όντως...στο κόλλημα μας τα χάλασε τελείως! τα 3 κομμάτια δεν εφάπτονταν ακριβώς, και είχα κάποιες ψιλοδιαφορές και στο χρώμα! (δεν ξέρω αν το είχε και άλλος το πρόβλημα ή αν ήμουν ο μόνος γκαντέμης!!!).Το είχα κρατήσει για αρκετά χρόνια στο δωμάτιό μου στο εξωχικό, αλλά κάποια στιγμή το έφαγε η μαρμάγκα όταν έγινε ανακαίνηση του δωματίου!

Το είχα φτιάξει και εγώ και το είχα κολήσει με κόλλα στον τοίχο του δωματίου μου. Το καλοκαίρι όμως που λείπαμε διακοπές στο σπίτι μπήκαν κλέφτες και μου το έσκισαν ψάχνωντας μήπως από κάτω κρύβεται κάτι. Ακόμα εύχομαι τα χειρότερα γι' αυτούς και το να καούν στην κόλαση.

Την καταρα μου και απο μενα.

Τα κ%#@%$#α :angry:

Α θυμαμαι ενα αλλο ποστερακι που ειχε κυκλοφορησει, για τα 50α γενεθλια του Ντοναλντ :)

Πω πω τι μου θυμίζετε τώρα...

Mπράβο Aardvark, να 'σαι καλά !!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ! Το είχα κολλήσει σε χαρτόνι και του έβαλα πυχάκια για να το κρεμάσω στον τοίχο. Έμεινε εκεί μέχρι τις αρχές των '90s, όπου ξεκίνησε η εβηφεία και είπα ότι "και καλά" σοβαρεύω! Από τότε ως σήμερα είναι στο βάθος της ντουλάπας μου!!!

Α, τοσο σοβαρευτηκες :D

To 1/3 απο την θρυλικη αφισσα αποκλειστικα για τα μελη του Retromaniax!

attachment.php

Βλεπω δεν συγκινηθηκατε απο το απιστευτο ντοκουμεντο (λολ) και ειπα να ξαναπροσπαθησω,λοιπον πανηγυρικη αφισσα για τα 50 χρονια γενεθλια του ντοναλντ, οκτωβρης 84 περιοδικο Μεγαλος Μικυ!

attachment.php

Τι να συγκινηθούμε βρε, με το 1/3? :D

Αυτό, μάλιστα! Είναι και τα 3/3!

(Πάντως και τα 2, είναι πολύ ωραία!)

Lol δεν εχεις αδικο ,αν ηξερες ποσο δυσκολο ειναι να βρεθουν αυτα τα κομματια παντως θα συγκινιοσουν,ποιο παιδακι εβλεπε αφισσα τοτε και την αφηνε αθικτη στο μικυ μαου... :D

Aardvark είπε:
Lol δεν εχεις αδικο ,αν ηξερες ποσο δυσκολο ειναι να βρεθουν αυτα τα κομματια παντως θα συγκινιοσουν,ποιο παιδακι εβλεπε αφισσα τοτε και την αφηνε αθικτη στο μικυ μαου... :D

Δεν ξέρω για τα παιδάκια, αλλά εγώ ακόμα συγκινούμαι! Είναι οι πιο τρυφερές παιδικές μου αναμνήσεις οι ήρωες του Ντίσνευ & ειδικά ο Ντόναλντ!

ωραια ποστερ!!!!διατηρημενα σε αψογη κατασταση!!!!!!συγχαρητηρια και ευχαριστουμε πολυ για τις φωτογραφιες :)

Φίλε συγκινούμαι πολύ συχνά τελευταία, απλά δε θέλω να μιλάω μόνο εγώ! Τα συγκεκριμένα είχανε γράψει ιστορία, όπως και οι χαρτοκοπτικές! Είχα το "Διπλάνο του Ντόναλντ"! Πολύ εκπαιδευτικό κιόλας, γιατί δεν ξέραμε τότε τί θα πει διπλάνο, τριπλάνο κλπ. Και φυσικά είναι απίστευτα δύσκολο να τα βρεις ολόκληρα, όπως και τα κουπόνια των διαγωνισμών!

Είναι αυτό που λένε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Πανέμορφο και περιεκτικότατο.

Πίσω
Μπλουζα