Σούπερ Σπάϊντερμαν [Εκδ. Καμπανάς]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.619
Δεν εχω πολλες σειρες ολοκληρωμενες αλλα η συγκεκριμενη ειναι μια απο αυτη, το Σουπερ Σπαϊντερμαν το μεγαλο αδερφακι του μικρου Σπαϊντερμαν κυκλοφορησε το 1987 σε μηνιαια βαση και για 52 τευχη.

150δρχ σε μεγαλες εγχρωμες σελιδες με καθε τευχος να περιεχει τις αντιστοιχες αμερικανικες εκδοσεις απο ΑNNUAL,LIMITED SERIES διαφορων ηρωων της MARVEL (2 σε καθε τευχος).

Η ποιοτητα εκτυπωσης δεν ηταν και η καλυτερη αλλα αναπληρωνοταν απο το χρωμα και τις καταπληκτικες ιστοριες του.

Παρακατω ακολουθουν και τα 52 τευχη τα οποια απο το 87 και καθε μηνα αγοραζα ανελιπως,lol.

Kαι ενας τομος με τα τρια πρωτα τευχη τιμης ενεκεν!

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Γενικά δεν ήμουν φαν... Πρέπει να'χω κανα-δυο το πολύ...

Καλή συλλογή πάντως!

Πολύ ωραίες φωτογραφίες, τις είχα ξεχάσει αυτές τις εκδόσεις! Τα πρώτα 10-15 τεύχη τα είχα πάρει θυμάμαι, τα μετέπειτα όχι καθώς το ενδιαφέρον μου μετατοπίστηκε στα αμερικανικα πρωτότυπα παρά στις ελληνικές μεταφράσεις. Αν θυμάμαι καλά είχε βάλει και προσφορά ένα αλμπουμ με αυτοκόλλητα υπερ-ηρώων;

Αν θυμάμαι καλά είχε βάλει και προσφορά ένα αλμπουμ με αυτοκόλλητα υπερ-ηρώων;

Ναι πρεπει να ηταν στο 4 γιατι ειχε το ιδιο εξωφυλλο με αυτο του κομικ,τον γαμο του Σπαϊντυ (πρωτη φωτο ειναι με την σειρα).

Το θυμαμαι το αλμπουμ,το θελω και εγω.

Ωραια συλλογη.Αν δεν κανω λαθος ειχε πολυ κακη μεταφραση, θεμα στο οποιο γινοταν συχνη αναφορα στα γραμματα αναγνωστων.Επισης ειχε πολυ καλες ιστοριες (νομιζω το Secret Wars εκει δημοσιευτηκε).Καμια φορα ομως δεν ακολουθουσε το continuity της Μarvel και πεταγε ιστοριες του 70 που ειχαμε ξαναδιαβασει στο μικρο περιοδικο.Αν κανω λαθος διορθωστε με.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για την μεταφραση ναι τωρα που εχουμε και τα αντιστοιχα αυθεντικα αμερικανικα να συγκρινουμε ναι εχει λαθη,αλλα τοτε προσωπικως λιγο με ενοιαζε αν μερικοι διαλογοι χανανε η δεν ειχαν καθολου νοημα,κατι το νεαρο της ηλικιας κατι οτι δεν ηξερα ποιον να κατηγορησω το προσπερναγα ανωδυνα.

Το Secret Wars δημοσιευθηκε στα μικρα Σπαϊντερ Μαν,μακαρι να το βλεπαμε εγχρωμο στα μεγαλα τοτε.

Οσο για το continuity στα μεγαλο Σουπερ μπαινανε αυτοτελης ιστοριες απο τα σχετικα προσφατα σπεσιαλ ετησια (annuals) της US oποτε δεν υπηρχε θεμα,στα μικρα οτι μπορουσαν κανανε με τις συνεχειες.

Γενικα ημουν ικανοποιημενος με την εκδοτικη προσπαθεια του Καμπανα στην Μαρβελ.
:D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπράβο, ωραία συλλογή, το περιοδικό αυτό με τις έγχρωμες ιστορίες Μάρβελ ήταν ότι έπρεπε για εμάς τότε που είχαμε μόνο το μικρό Σπαϊντερμανάκι!

Το ενα και μοναδικο που υπαρχει στην συλλογη μου. :)

attachment.php

Πίσω
Μπλουζα