Σπαϊντεργουμαν [Μαμούθ Κομικς]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.619
Πρωτη κυκλοφορια Ιουλης του '86,συνολο τευχων 12 που ειναι και το τελευταιο που εχω.

Το θηλυκο αντιστοιχο του Σπαϊντερμαν του Καμπανα με σχεδιαστη στην πλειοψηφια των τευχων του προσφατα απεθανεντα θρυλου στον χωρο των κομικς Καρμεν Ινφαντινο.

Συμπαθητικο κομικς με περιεργη αισθητικη αρκουσε το Σπαϊντερ στον τιτλο για να το τσιμπησω στα παιδιατα μου,μαζι με την Γυναικα Αραχνη το περιοδικο συνοδευαν και αλλες ιστοριες της Μαρβελ οπως ο Doctor Strange τον οποιο πολλοι θα μαθουν οταν τον κανει η Μαρβελ ταινια αλλα ορισμενοι τον γνωρισαμε στα 80ς,μαγος και master των μυστικιστικων τεχνων.

Αλλη Β' ιστορια ηταν το Μανδυας και Ξιφος αγγλιστι Cloack and Dagger και η Μis Marvel και τα δυο πολυ καλο ιδιως το ζευγαρι του Φως και του Σκοτος Cloack and Dagger.

attachment.php

attachment.php

Και ενας τομος με 3 τευχη ολα αγορασμενα στα 80ς την εποχη που κυκλοφορησαν.

attachment.php

Ναι Οταν την γνωρισεις την Τρεμεις ηταν στον τιτλο!

Ομορφιες! :thumb:

Απο τις αγαπημενες σουπερ ηρωιδες κομικ η Spider Woman!

Μπορει να μην εχω καποιο τευχος της (ελληνικο Η' αγγλικο) αλλα εχω μερικα καλουδια της! :)

Aardvark είπε:

...οπως ο Doctor Strange τον οποιο πολλοι θα μαθουν οταν τον κανει η Μαρβελ ταινια αλλα ορισμενοι τον γνωρισαμε στα 80ς,μαγος και master των μυστικιστικων τεχνων...

Ο οποιος μαζι με τους:Hulk,Silver Surfer και Namor (Sub Mariner) αποτελουσαν την ομαδα των Defenders. ;)

Τους οποιους τους γνωρισαμε σαν Μαχητες μεσα απο τον Θορ. :)

Πολυ καλο περιοδικο.Οντως ο προσφατα αποθανων Carmine Infantino ''το ειχε'' με τις υπερηρωιδες βλεπε και Batgirl.

Πίσω
Μπλουζα