Στάθης Βαλούκος - "Ιστορία της Ελληνικής Τηλεόρασης" (Αιγόκερως, 2008)

mhmerotategiatipino

RetroMasteR
Joined
28 Νοέ 2007
Μηνύματα
1.404
Αντιδράσεις
431
Νέο βιβλίο από τον Στάθη Βαλούκο.

Πηγή: Το Βήμα 22/2/2009

http://tovima.dolnet.gr/default.asp?pid=2&artid=256389&ct=56

Ο Στάθης Βαλούκος είχε βγάλει οδηγο τηλεοπτικών σειρων έως το 1997. Από σήμερα (μάλλον) κυκλοφορεί ο νέος τόμος με τίτλο "Ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης" (Αιγόκερως 2008, 432σ., 25 ευρώ). Εξαντλητική καταγραφή της ιτορίας της ελληνικής τηλεόρασης, πλήρης (όσο γίνεται) κατάλογος των σειρών περιόδου 1969-2007, στατιστικά στοιχεία κλπ. κλπ. Το έχω ήδη παραγγείλει, θα επανέλθω με σχόλια. Σπεύσατε!!!!!!!
 
Nαι, αν και είχα βρεί το βιβλίο αυτό πριν από κανά 2 μήνες σε μια ανζήτηση που είχα κάνει στο Internet δεν το έχω πάρει ακόμα, αν και απ ότι έχω μάθει έχει πάλι κάποια λαθάκια και παραλείψεις κάποιον σειρών. Βέβαια αυτοί που ήδη το έχουν θα μας πουν πολλά περισσότερα. Νομίζω ότι μάλλον αξίζει αν και δεν το έχω δει από κοντά. Ίσως μόλις το δω από κοντά να το αγοράσω.
 
το αγορασα απο παζαρι πριν περιπου δυο τρια χρονια μονο εξι ευρω. Πολυ καλο
 
Γνωρίζει κάποιος αν ασχολείται το συγκεκριμένο βιβλίο με το θέμα της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα; Θα μπορούσα για παράδειγμα να βρω στοιχεία για τα ιδιωτικά κανάλια των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης και για την εξέλιξη τους κλ.;
 
Πίσω
Μπλουζα