Στη Λεωφόρο του Μέλροουζ (Melrose Place)

Από τις καλύτερες σειρές των 90s με υπογραφή Ααρον Σπελινγκ. Τα νούμερα στην αρχή ήταν απογοητευτικα μέχρι που στη σειρά μπήκε η Χεδερ Λοκλιαρ και εκτοξεύθηκαν οι θεαματικοτητες. Επίσης δημοφιλής χαρακτήρας η δρ. Κιμπερλυ Σω που ανατίναξε το κτήριο στο τέλος της 3ης σεζόν. Και σοκαριστικη σκηνή όταν στο cliffhanger ενός επεισοδίου βγάζει την περούκα της και εμφανίζεται μια τεράστια ουλή (όσοι το βλέπατε, καταλάβατε). Όσοι δεν το έχετε δει, για μένα είναι στα must. Επίσης πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ενώ η σειρά είναι spinoff από το Beverly Hills 90210, από το Μelrose έγινε άλλο spinnof το Models Inc. Που παιζόταν στο σταρ το 1995. Εκεί έπαιζε η Λίντα Γκρει του Νταλας και έκανε τη μητέρα της Λοκλιαρ απ το Μelrose, καθώς και η Κάρι Ανν Μος, η μετέπειτα Τρινιτυ στο Ματριξ.
 
Με αυτή την σειρά παθαίνω ψύχωση όποτε την παρακολουθώ :) Έχω μια ντουλάπα γεμάτη με VHS :) και αυτόγραφο μέσω αλληλογραφίας απο την Marcia cross και Thomas Calabro,ο οποίος έγραφε ότι απολαμβάνουν εξαιρετικά τα γυρίσματα .Προσωπικά την θεωρώ καταπληκτική σειρά,την παρακολουθούσα και νόμιζα ότι έμπαινα σε άλλη διάσταση :) ). Το μοναδικό που με εκνέυριζε αφάνταστα είναι που τα κανάλια κόβουν σκηνές.Ο Ant1 δεν έδειξε ποτέ το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου,δεν έδειξε ποτέ τον 7ο κύκλο.Επίσης στον ANT1 (ένα θετικό στοιχείο)όταν έκοβαν σκηνές και τους έπερνες τηλέφωνο,απάνταγαν χαμογελαστά 'εντάξει δεν θα κόψουμε άλλες σκηνές και το τηρούσαν! Ενώ στο Star σε αμφισβητούσαν και έβριζαν κλείνοντας το τηλ.Ο Alpha έδειξε ελάχιστα επεισόδια της σειράς.Στα Torrent δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο έβαλαν γελοίους υπότιτλους στο Spin off και έχτες 23/08 ο Skai έδειξε μόνο 25 λεπτά απο το 4ο επεισόδιο του Spin off,έκοψε σχεδόν μισό επεισόδιο... και τον θάυμαζα :(
Το είχα ξεχάσει αυτό με το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου που πέθανε η Σίντνεϊ. Και ξεκίνα ο 6ος.... Και πουθενά Σίντνεϊ. Το τι νεύρα είχα τότε . Τα έχω κι εγώ σε vhs, δεν έχανα επεισόδιο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ωραία σειρά! Αν με την έσπαγε εκείνη η μυξοπαρθένα η Alison που δεν ήξερε τί ήθελε και του καημένου του συγκατοίκου της του Billy του τα είχε κάνει τσουρέκια μέχρι να του κάτσει που στην τελική του βγήκε και ξινό!!!

Γενικά η σειρά ήταν εν μέρη ένα μονοπάτι που μας οδήγησε από τα Χτυποκαρδια στο Μπεβερλυ Χιλλς στα ΦΙΛΑΡΆΚΙΑ που ήταν βέβαια καθαρά χιουμοριστικό.
 
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Στη λεωφόρο του Melrose» τότε και τώρα


Μια χαρά κρατιούνται για την ηλικία τους!
 
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Στη λεωφόρο του Melrose» τότε και τώρα


Μια χαρά κρατιούνται για την ηλικία τους!
από πού???!!!! (κρατιούνται) ;)
 
Πίσω
Μπλουζα