Στον αστερισμό της γραβάτας (1993 ANT1)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας BETTY BOOP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Αντιδράσεις
7.480
Στον αστερισμό της γραβάτας (1993 ANT1)

RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82

Κωμική σειρά που προβλήθηκε στον Αντέννα την περίοδο 1993-1994 σε 23 επεισόδια με τους Βλάσση Μπονάτσο, Δημήτρη Πουλικάκο, Γιώτα Φέστα, Ισαβέλλα Βλασιάδου, Γιώργο Παρτσαλάκη και άλλους ηθοποιούς.

Ένας ηθοποιός σε σαπουνόπερα, ένας ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ και ένα συγγραφέας και μεταφραστής ροζ μυθιστορηματων μένουν σε γειτονικά διαμερίσματα. Στον ίδιο όροφο μένει μία αστρολόγος που καλείται να τους βοηθήσει στα προβλήματά τους.

Στους τίτλους έναρξης το τραγούδι ''Γυναίκες'' ερμηνεύει ο Βλάσσης Μπονάτσος

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο αυτή η σειρά, είχε τα μικρότερα ποσοστά τηλεθέασης ( μαζί με τις Βαρβαρότητες)...

Πολυ μετρια σειρα που και τα 23 επεισοδια που παιχτηκαν πολλα ηταν.

Το τραγούδι του συγχωρεμένου του Βλάση πάντως ήταν από τα καλύτερά του, κατά τη γνώμη μου!

Μόνο το φοβερό τραγούδι του Βλάσση στην εισαγωγή της σειράς θυμάμαι και μάλλον δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο.

johnny19818 είπε:
Μόνο το φοβερό τραγούδι του Βλάσση στην εισαγωγή της σειράς θυμάμαι...
Μια απο τα ιδια... :thumb:

Τωρα απο επεισοδια.... :wait2: ....αντε,να ειχα δει ενα-δυο και αυτα βαρια-βαρια. :xm:

Στον Αστερισμό της Γραβάτας - Εισαγωγή & "Γυναίκες"

Για ένα πολύ περίεργο λόγο, που μόνο οι πολύπλοκες διεργασίες στον ανθρώπινο εγκέφαλο γνωρίζουν, αυτή η σειρά μου θυμίζει τυρόψωμο (κάτι σαν τυρόπιτα). Κι αυτό γιατί ένα βράδυ που είχε φτιάξει η μάνα μου τυρόψωμα, κι εγώ ήμουν στην ευαίσθητη ηλικία των 3-4 ετών, έτυχε ο ΑΝΤ1 να παίζει τον αστερισμό της γραβάτας. Οι τίτλοι αρχής μου θυμίζουν εκείνο το βράδυ, που καθόμασταν στο μπαλκόνι και μπαινόβγαινα για να βλέπω τι παίζει η τηλεόραση. Εάν το καλοκαίρι του 1994 παίχτηκε σε επανάληψη, μάλλον επρόκειτο για κάποια από αυτές τις μέρες. Το τραγούδι ωραίο και κεφάτο, και όπως προανέφερα, μια δυνατή παιδική ανάμνηση. Για τη σειρά, ούτε λόγος, αφού δεν έχω πέσει ποτέ πάνω της, πλην εκείνης της φοράς. Μπορεί να της ρίξω μια ματιά, για την καλτίλα του πράγματος.

Τόση αποτυχία οι Βαρβαρότητες; Κρίμα :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />

πάντως δεν παρακολουθούσα τη σειρα αυτή...

πίστευα ότι η σειρά ''Βαρβαρότητες'' θα είχε επιτυχία (ούτε και αυτή τη σειρά παρακολουθούσα...)

Πίσω
Μπλουζα