BETTY BOOP
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 9.214
Καλείστε να αναφέρετε τις αναμνήσεις που έχετε από επίσκεψη σε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως παιδίατρο, οδοντίατρο κλπ.
Θυμάμαι ήμουν τακτική πελάτισσα στην παιδίατρο είτε λόγω ασθένειας είτε για τις καθιερωμένες δόσεις των εμβολίων (αους! πόνεσε!...και κλάααμα!). Ένιωθα ότι τα ιατρεία μυρίζουν περίεργα (!) και σε επίσκεψη στην παιδίατρο θυμάμαι να ακούγονται συχνά από το ιατρείο κλάματα παιδιών όπως είναι φυσικό. Στην αίθουσα αναμονής υπήρχαν παιχνιδάκια για τους μικρούς φίλους (πόσα χεράκια τα είχαν πιάσει!) καθώς και περιοδικά. Στον οδοντίατρο, εκτός από τον τακτικό έλεγχο, χρειάστηκε να πάω για εξαγωγή τεσσάρων δοντιών για προετοιμασία για σιδεράκια. Ένιωθα πολύ άσχημα λόγω του μουδιάσματος με την ένεση. Στη συνέχεια με ανέλαβε ορθοδοντικός για σιδεράκια και για τα καθιερωμένα ραντεβού για έλεγχο.
Θυμάμαι ήμουν τακτική πελάτισσα στην παιδίατρο είτε λόγω ασθένειας είτε για τις καθιερωμένες δόσεις των εμβολίων (αους! πόνεσε!...και κλάααμα!). Ένιωθα ότι τα ιατρεία μυρίζουν περίεργα (!) και σε επίσκεψη στην παιδίατρο θυμάμαι να ακούγονται συχνά από το ιατρείο κλάματα παιδιών όπως είναι φυσικό. Στην αίθουσα αναμονής υπήρχαν παιχνιδάκια για τους μικρούς φίλους (πόσα χεράκια τα είχαν πιάσει!) καθώς και περιοδικά. Στον οδοντίατρο, εκτός από τον τακτικό έλεγχο, χρειάστηκε να πάω για εξαγωγή τεσσάρων δοντιών για προετοιμασία για σιδεράκια. Ένιωθα πολύ άσχημα λόγω του μουδιάσματος με την ένεση. Στη συνέχεια με ανέλαβε ορθοδοντικός για σιδεράκια και για τα καθιερωμένα ραντεβού για έλεγχο.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τρίτη δημοτικού με είχε πάει ο πατέρας μου στο ΙΚΑ για να βγάλω δόντι. Για κακή μου τύχη :rant: η ένεση που μου έκανε ο χάνιμπαλ εεε η γιατρός ήθελα να πω (Ο Θεος να την κάνει) ΔΕΝ έπιασε :rant: . Αυτή όμως πήρε την τανάλια κ άρχιζε να τραβάει με δύναμη :rant: κ ενώ της ΦΩΝΑΖΑ ότι πονάω αυτή εκείιιιιιιιιι :rant: τον χαβά της. Στη συνέχεια πήγαινε την τανάλια πέρα δώθε πέρα δώθε γιατί το δόντι είχε σκαλώσει κ δεν έλεγε να βγει :rant: . Εεεε σε κάποια φάση σταματάτησε να τραβάει κ είπα απο μέσα μου θα βαρέθηκε αλλα μπααααα.... Με τα πολλά με τα λίγα ξεκινήσαμε για τον δεύτερο γύρο κ αφου το έβγαλε , έβγαλα κ γω μια ωραιότατη κραυγή που με άκουσε όλο το κτήριο. Αν ήταν παιδάκια έξω απο το ιατρείο σίγουρα θα είχαν πείσει τους γονείς τους να φύγουν
και μου συνταγογράφησε την augmentin. Εκείνη η μέρα κι εκείνη η αντιβίωση, υπήρξαν μνημειώδεις στην παιδική μου ηλικία! :cheers: