Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Με τα arcades ασχολουμαι απο 8 χρονων οταν και με πηγε ενας θειος σε ενα μαγαζι απεναντι απο το τοτε σπιτι τους και το πρωτο πραγμα που ειδα στην ζωη μου ηταν το PACMAN.Aπο τοτε και μεχρι σημερα ειναι ο ερωτας μου ωσον αφορα τα videogames και δεν με νοιαζη αν εξαφανιστουν τα παντα που εχουν σχεση με τα Videogames αρκει να εχω τα αγαπημενα μου arcades για να παιζω.Απο τοτε μεχρι σημερα εχουν αλαξει πολλα πραγματα αλλα το μονο πραγμα που δεν εχω καταλαβει τοσα χρονια ειναι ποιος ο λογος να εμφανιστουν οι μακροστενοι μοχλοι. Η αποψη μου ειναι οτι δεν εχουν χρησιμοτητα πουθενα,δεν βολευουν σε τιποτα και δεν ειναι για σοβαρο gaming.Kαταρχην δεν βολευουν σε παιχνιδια που χρειαζονται 4 way μοχλοι ειναι αδυνατον να παιξεις PACMAN με μακροστενο μοχλο οπως και ειναι αδυνατον να παιξεις Donkey Kong,frogger και ενα σωρο αλλα παιχνιδια και οταν εννοω ειναι αδυνατον να παιξεις δεν εννοω οτι δεν μπορει να παιξει καποιος με μακροστενο μοχλο αλλα δεν γεινεται να κανει σοβαρο παιχνιδι μαυτους τους μοχλους.Το ιδιο συμβαινει και με ολα τα παιχνιδια γενικοτερα που ειναι αδυνατον της ιδιες επιδοσεις να της εχει καποιος και με στρογγυλο μοχλο αλλα και με μακροστενο και το βλεπω και στον εαυτο μου σε δεκαδες για να μην πω εκατονταδες παιχνιδια.
Για να τελειωνω θεωρω τους μακροστενους μοχλους οτι πιο αχρηστο υπαρχει στα Arcades.Ποια ειναι η αποψη σας και τι προτιματε;
Aς το κανει καποιος Poll.
Για να τελειωνω θεωρω τους μακροστενους μοχλους οτι πιο αχρηστο υπαρχει στα Arcades.Ποια ειναι η αποψη σας και τι προτιματε;
Aς το κανει καποιος Poll.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: