Συναυλία του Paul McCartney

herc

RetroWannaBe
Joined
6 Ιαν 2013
Μηνύματα
39
Αντιδράσεις
4
Γεια σας παιδια θελω να δω live το θρυλικο σκαθαρι,περιμενα χρονια να ερθει στην Ελλαδα αλλα μπα,οποτε σκοπευω να παω αυτο το καλοκαιρι εξωτερικο μιας και θα δωσει συναυλια στη Βερονα της Ιταλιας και στην Βιεννη στην Αυστρια.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω παει ποτε εξωτερικο και δεν ξερω τι πρεπει να κανω,φυσικα δεν θα παω μονο για την συναυλια αλλα και για να δω την χωρα.Μαλλον θα παω βιεννη γιατι δεν ξερω αν μπορω να βρω ταξιδιωτικο group για Βερονα.Εχετε παει ποτε να δειτε συναυλια στο εξωτερικο? ποια τα βηματα που ακολουθησατε? ειναι και η εποχη καταλληλη οποτε δεν θελω να χασω την ευκαιρια.Ειναι τελη ιουνιου :)
 
Τα βήματα είναι 2 χωρίς να τηρείς τη σειρά προτεραιότητας. Αγοράζεις εισητήριο online από καποιο από τα σάιτς που διαφημίζεται ηλεκτρονικά και παράλληλα βρίσκεις πτήσεις και ξενοδοχεία εκείνο το διάστημα. Αν κλείσεις πτήση από τώρα, εχεις πιθανότητες να ταξιδέψεις πιο φτηνά απ'ό,τι αν κλείσεις π.χ. ενα μήνα πριν. Επειδή όμως αναγράφεις για ταξιδιωτικό γκρουπ, αρα μιλάς ότι θα πας οργανωμένα, θα πρέπει να βρεις εταιρία που να κάνει όλη τη δουλειά για σένα από εδώ, δηλαδή εισητήρια συναυλίας/ξενοδοχείο/ταξιδωτικά. Αν πας μονος σου, η διαδικασία είναι η πιο πανω. Δεν ξέρω αν υπαρχει πτήση απευθείας για Βερόνα. Για ψαξε στο σάιτ της Easyjet.
 
Ήταν το 1988 που ξεκίνησε ο θεσμός της Κάρτας Νέων. Πολλά υποσχόμενη, εκπτώσεις στα συμβεβλημένα καταστήματα, 1000 δραχμές έκπτωση σε αεροπορικό εισιτήριο με την Ολυμπιακή, έκπτωση στους αθλητικούς χώρους και κάποια στιγμή η προοπτική ήταν να γίνει ευρωπαϊκή. Η τιμή της ήταν 1000 δραχμές,
 
Οπως τα λες ειναι οκ - αλλα με το θεμα της συναυλιας του McCartney που κολλαει ? :)
 
Πίσω
Μπλουζα